Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 1, 2026
Time
19:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-c4QiHBPH8g

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Poštovana administracijo Grand-RPa

Obraćam vam se sa molbom da razmotrite mogućnost uklanjanja moje blackliste koju sam dobio zbog vređanja projekta 24.01.2026.

Svestan sam da je moje ponašanje bilo ne primereno i da sam svojim rečima prekršio pravila zajednice. U tom trenutku sam postupio ishitreno i pod uticajem emocija, što ni na koji način ne opravdava ono što sam napisao. Bio sam pogodjen time sto smo se mučili da napravimo neformalnu i ne pravedno smo odbijeni zbog imena. U toku čekanja da prodje tih 30 dana dobar deo ekipe se raspao, nakon što nam je odobrena neformalna Micka Mic nam nije setala neformalnu u roku 8 dana i time smo izgubili i ono malo pravih ljudi sto je valjalo i familija nam je ostala sve sa samim novajlijama, te je moja reakcija bila ishitrena i ne promišljena jer mi je ego bio povredjen. Nakon skoro 6 meseci ne igranja shvatio sam svoju grešku i iskreno se kajem zbog svojih postupaka. Jer sam uvideo da na balkanu ne postoji bolji RP server od GRAND-a, a i drugari sa kojima igram godinama su mi tu. Kao i moja supruga kojoj nije zanimljivo da igra bez mene, iskreno se kajem zbog onoga sto sam rekao. Želim da se izvinim administraciji, vlasnicima projekta i celoj Grand RP zajednici zbog svog ponašanja. Razumem da takve stvari negativno utiču na atmosferu u zajednici i prihvatam odgovornost za svoje postupke.

Od trenutka kada sam kažnjen prošlo je dosta vremena, imao sam priliku da razmislim o svemu i mogu da garantujem da se ovakvo ponašanje u budućnosti više neće ponoviti. Ukoliko mi pružite još jednu šansu, potrudiću se da svojim ponašanjem pokažem da sam naučio lekciju i da mogu biti korektan član zajednice.
Molim vas da uzmete u obzir moje iskreno izvinjenje i da razmotrite moj zahtev za uklanjanje blackliste.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom