Ooo izvini nisam te prepoznao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ooo izvini nisam te prepoznao
Logično da ne moram da pričam kad ima rp komanda da uzimam pod ruku u vučem koja stoji u chatu...3:53 igrač 16356 nije rekao hvatam lice pod ruku molim kazniti
će se mi vidimo u demorgan farmeru i to dva putaLogično da ne moram da pričam kad ima rp komanda da uzimam pod ruku u vučem koja stoji u chatu...
Ispadaš smešan iskreno bolje nemoj komentarisati
On nece samo cu ja da budem u demorgan pricanje sa puskomće se mi vidimo u demorgan farmeru i to dva puta
Ti i ovi ostali sto su uradili cl i p.z.z 1.1 i ja za pricanjem sa puskomće se mi vidimo u demorgan farmeru i to dva puta
ma kakav cl pustili ste me iz ćorke i ja otišo stavi pov cijeli di se vidi da sam bio vezan i da sam lta uradio ako već nameštaš a tvoji raze pzz 1.1 kao i ja iće zajedno samnomOn nece samo cu ja da budem u demorgan pricanje sa puskom
2 puta ti necu objasnjavati malo vrati dje sam ti prvi put objasnio a i javi mi se kad naucis pravila servera ili pitaj adminostratora pa ce ti isto reci sto i ja lijep pozdracma kakav cl pustili ste me iz ćorke i ja otišo stavi pov cijeli di se vidi da sam bio vezan i da sam lta uradio ako već nameštaš a tvoji raze pzz 1.1 kao i ja iće zajedno samnom
De imaš 3 puta više godina od mene ni pisat pravilno ne znaš. De se javi kad završiš osnovnu školu.2 puta ti necu objasnjavati malo vrati dje sam ti prvi put objasnio a i javi mi se kad naucis pravila servera ili pitaj adminostratora pa ce ti isto reci sto i ja lijep pozdrac![]()
Makar si ti pismem ne znas pravila serveraDe imaš 3 puta više godina od mene ni pisat pravilno ne znaš. De se javi kad završiš osnovnu školu.
P Z Z 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /UpozoriMakar si ti pismem ne znas pravila servera![]()
Mi kao state org Fib/Lspd/Sahp/Gov ima puno pravo da uzvrati paljbu na kriminalca ako mu je zivot ugrozen a ako nisi u state moras da mu brojis jer krsis P.Z.Z 1.1 lijep pozdrav od Zeljka SecondiglianaP Z Z 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori
to ti je GP 6.15 pričam ti o pzz 1.1 pozzMi kao state org Fib/Lspd/Sahp/Gov ima puno pravo da uzvrati paljbu na kriminalca ako mu je zivot ugrozen a ako nisi u state moras da mu brojis jer krsis P.Z.Z 1.1 lijep pozdrav od Zeljka Secondigliana![]()
to ti je GP 6.15 pričam ti o pzz 1.1 pozz
kome ja objasnjavam ne znalcu ma ja sam budala sto objasnjavam ne znalcu
![]()
![]()