Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstanto Krsenje Pravila | Nixa Simba

Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Nixa Simba Mujo Simba
Date
Mar 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/nK52uZb

dilpara

Player
Player
Draga administracijo, posto sam banovan vec 3 godine zamolio bih vas da saslusate sta imam da napisem... Iskreno mi je zao sto sam krsio pravila na ovom serveru, i izvinjavam se duboko ukoliko sam nekome urusio roleplay, morate i vi mene da razumete u to vreme sam imao 13 godina, sada sam sazreo dovoljno da znam da necu krsiti pravila ovog projekta, ali imam problem prvi nalog koji sam ikada napravio je 11410, 16726 mi je bio twink na kojima sam banovan, mnogo sam se promenio za ove 3 godine i stvarno zelim opet da zaigram na ovom serveru, jer sam ovde imao previse uspomena i prijatelja sa kojima sam svaki dan igrao. Nije mi bitno na kojem accountu mogu dobiti unban ukoliko ga i dobijem, jer stvarno imam jaku zelju igrati na ovom projektu jer od kada sam dobio ban na oba accounta nisam prestao iz meseca u mesec da pisem unban appealove. Valjda i nadam se da vidite koliko mi je stalo da ponovo zaigram stvarno mi je ova igrica donela mnogo lepih uspomena.
A i nacuo sam od drugara koji su mi javili da je dosta razlicitih ljudi dobili unban za "Konstantno Krsenje Pravila",
rockstar ime: dekava (11410 id) (koji je bio slucajno napravljen kada sam krenuo da igram igricu(na njemu je igrano u pocetku mozda mesec dana))
dokaz da je to zapravo moj i licno moj nalog: Jos jednom vas ovim putem molim da mi oprostite ipak me je tada pucao pubertet jako i nisam bio prizeman.

Top Bottom