Vaše ime IRL:Rastko
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)Prepodne smena:16:00 do 23:00.Popodnevna smena:10:00 do 12:00 i 21:00 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski)2 do 8 sati
6. Vaš Discord:rale1010
7. Vaše ingame ime: Diego Nakamura
8. Vaš ID: 42897
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto ocu da poboljsam Rp situaciju i da se oprobam u necemu novom.
2. Koje su vaše prednosti?
Znam da resim svaku situaciju i strpljiv sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Sto se tice mojih slabosti , ne znam bas , al naveo bih mozda toxicnost, jer svi znamo kakve sve dece ima na grandu, ali znam da bi me ta mana ako bih postao admin dosta sputavala, tako da bih dao sve od sebe da svedem tu manu na MINIMUM.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodat je biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ponekad skola.( al svakako je sad kraj tkd ne)
Diego Nakamura
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)Prepodne smena:16:00 do 23:00.Popodnevna smena:10:00 do 12:00 i 21:00 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski)2 do 8 sati
6. Vaš Discord:rale1010
7. Vaše ingame ime: Diego Nakamura
8. Vaš ID: 42897
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto ocu da poboljsam Rp situaciju i da se oprobam u necemu novom.
2. Koje su vaše prednosti?
Znam da resim svaku situaciju i strpljiv sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Sto se tice mojih slabosti , ne znam bas , al naveo bih mozda toxicnost, jer svi znamo kakve sve dece ima na grandu, ali znam da bi me ta mana ako bih postao admin dosta sputavala, tako da bih dao sve od sebe da svedem tu manu na MINIMUM.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodat je biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ponekad skola.( al svakako je sad kraj tkd ne)
Diego Nakamura