Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

rbari

Participant
Leader of unofficial org
Informacije

1. Vaše ime u RL: Rene

2. Vaše godine: 26

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5 sati

5. Vaš Diskord: rbari

6. Vaše Ingame ime: Rene Baric

7. Vaš ID: 66273

1. Lider za National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Skupio sam mnogo iskustva u NG-u i ostalim organizacijama. Od predhodnih Generala sam vidio i naucio kako se vodi organizacija, te smatram da bi se snasao odlicno u ulozi Generala NG-a. Do sada sam u svim organizacijama bio na visokoj poziciji tako da sam u potpunosti svjestan odgovornosti. Lider bi uvijek trebao biti primjer svima te cemo to probati i napraviti. Glavni cilj je da postoji red, rad i disciplina, ali isto tako da svaki clan ima podrsku i mogucnost napredka.

- Samu organizaciju bi digao na nivo puno veci nego sto je bio do sada. Moj cilj NG-a je da napokon postane aktivan na akcijama. Svaki clan bi bio primoran proci kroz obuku gdje bi se uspio dokazati te kroz kratki rad bi i napredovali.

- Smatram da imam potrebne komunikacijske vjestine kako i vjestinu potrebnu za lidera.

- Volio bih iskoristiti svoje steceno znanje te prenjeti ga na druge clanove.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Pokusao bi uvesti redovne treninge za cijelu organizaciju te bih pozivao i druge organizacije da nam se pridruze.

- Zahtjevao bi strogo postovanje hijerarhije.

- Od svih clanova bi trazio potpuni profesionalizam i ozbiljnost na strazi.

- I najvaznije od svega bi bilo da se svi clanovi postuju kao i postovanje prema drugim organizacijam i naravno civilima.

Struktura:

1. Suspend 12h
2. Suspend 3h
3. Vojni rok
4. Vojnik na obuci
5. Mladi Vojnik
6. Vojnik
7. Stariji Vojnik
8. Pozornik
9. Razvodnik
10. Pilot
11. Stariji Pilot
12. Narednik
13. Crvene Beretke
14. Vojna Policija
15. Zapovjednik Crvenih Beretki
16. Zapovjednik V.Policije
17. Pukovnik
18. Asistent generala
19. Zamenik generala
20. General

Ninoslav Spikojevskii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju NG koji će se održati u Nedelju 07.06.2026. sa početkom u 19h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom