Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno dosena odluka I David Promajaa

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41954
Players nickname
Zaki Swayze
Administrators nickname
David Promajaa
Date
Jun 4, 2026
Time
00 00
Proofs
//

Zaki Swayze

Player
Player
Postovana administracijo nedavno sam kaznjen za FailRP. Kazna je data od strane administratora David Promaja, kao sto on navodi on nije bio tu od pocetka situacije vec je kaznio sta je video sto malo nema smisla jer je od svih desavanja i krsenja pravila kaznio samo mene za pravilo za koje uopste nije prekrseno.
Desavanje je bilo na pijaci gde sam ja kao drzavni sluzbenik dosao da trazim lice od strane drzave koje je imalo Wanted Level zajedno sa jos jednim covekom.
Tu se nasao jedan lik koj je isao pijacom i vredjao ljude te mi ne lik kog je vredjao rekao da prodaje oruzje u GZ tj. da je prodao njemu. Samim tim da je David bio tu od pocetka on bi to kaznio, Nakon toga dolazi lik kod mene i trazi moju legitimaciju gde naravno ja dajem, i gde je on svestan da sam ja drzavni sluzbenik jer sam mu dao legitimaciju + imao sam obelezje FIB-a. Nisam u tom trenutku bio u uniformi te sam obelezje skinuo jer nismo nasli coveka koj je imao wanted, a nakon toga dolazi lik koj je trazio legitimaciju od mene, bio svestan da sam fib, vredjao ljude po pijaci i vredja mene, samim tim ja imam puno pravo da njega hapsim za vredjanje drzavnog sluzbenika po zakoniku IC. Ali tu dolazi david u poslednjem trenutku i uprkos tome da sam ja imao i pancir i balaklavu i ostalo sve za hapsenje, on mene kaznjava za FailRP.
Stvarno mi nije jasna kazna te bih zeleo objasnjenje ili nesto slicno ako sam je zaista prekrsio.
Hvala lepo i ugodan ostatak dana.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom