Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28677
Players nickname
Todor Azzaro
Suspect ID
53650
Date of violation
Jun 5, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EmDqj6D9154

Todor Darkin

Player
Player
Na pov-u decka, vidi se da je pisao administraciji 28677 HAPSI SVE SPEC. To nije istina, nego su pokusavali da skinu paznju sa njegovog drugara koji je stvarno hapsio sve. Vec je kaznjen za to "88869". Uglavnom, ako vidite na pov-u (4:02), igrac je to napisao u 1:38. Tada sam ja bio vezan u celiji ispod PD-a zato sto me je njegov kolega vezao i odvukao dole kao i mog kolegu. Ovo je cisto laganje administracije, i mislim da bi igrac trebalo naj strozije da se kazni.

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Da napomenem i kad je u fibu bio isto je mene uhapsio pisao 500k kazne i u lspd isto hapsio mene i jos par kolega iz sahpa hapsio kolege iz gova vezivao namjerno pisao kazne a taj 53650 je asistent direktora mogao je da reaguje da mu da bl state inije stio da reaguje da mu da bl state nego je namjerno pustio to sve i laze administraciju da mi kao sahp smo uhapsili pola lspd sto je netacno zelim najstrosiju kaznu i za njega i za njegovog druga koji je pricao na diskord sa njime ali oj se ne cuje jer je ugasio da se on cuje samo se on cuje tako da ne mozes da lazes administraciju toliko od mene

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ne vidim nikakvo laganje administracije na osnovu dostavljenih dokaza.
Tiket je takodje igrac napisao u 1:18 a ne u 1:38.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom