Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Teo Nyokosuzi

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Kristijan

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona:GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12 sati

5. Vaš Diskord: teonyo_

6. Vaše Ingame ime: Teo Nyokosuzi

7. Vaš ID: 76356

1. Lider za Emergency Medical Service (EMS)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1 Zelim da se oprobam na poziciji lidera i da organizaciju podignem na mnogo veci nivo nego sto je bila.Trudio bih se da ozbiljnost,disciplinu i rad podignem na sto veci nivo.Spratovi bi uvek bili popunjeni i uvek bi bilo ljudi na intervencijama.

2.2 Jedan od razloga je i sama organizacija.Prva organizacija u kojoj sam bio bio je EMS zbog toga tu postoji i ljubav prema samoj organizaciji kao i zelja da poboljsam tu organizaciju.Smatram da imam potrebno znanje koje ova organizacija trazi.

2.3 Kao lider ove organizacije posebnu paznju usmeravao bih prema odnosima sa ostalim organizacijama.Dobar odnos sa ostalim organizacijama moze da ostvari samo lider koji to i zeli.Kao lider uvek bih pruzao pomoc ostalim organizacijama koliko god je moguce.

3.1 Obuka je jedan od kljucnih stvari za poboljsanje samog RP-a u organizaciji.Svaki clan koji udje u organizaciji imao bi obuku i neke situacije koje se desavaju tokom posla.Zbog ovoga krsenja pravila grada bila bi minimalna,a ozbiljnost organizacije veca.

3.2 Razgovor sa ljudima u samoj organizaciji.Mislim da je bitno da imas komunikaciju sa svim ljudima u organizaciji radi pomoci i resavanje problema.Sastanci cele organizacije su jako bitni.

3.3 Kada bi gradjani pokusavali da udju u organizaciju putem regrutacije ili aplikacije na discordu odredjeni hc i ja bi razmatrali da li je on vredan ulaska i da li ispunjava uslove za ulazak u organizaciji.Ovim bi se profesionalnost organizacije povecala na veci nivo.Ljudi koji su tu kako bi primili platu mi ne trebaju.

3.4 Uslov za ulazak u organizaciju.
Poznavanje pravila grada
6godina ic
13 ooc
Bez tetovaza na licu i sakama
Zelja za radom

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju EMS koji će se održati u Utorak 09.06.2026. sa početkom u 19h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom