Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ice Black

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord: simee010
6. Vaše ingame ime: Ice Black
7. Vaš ID: 51367

Dodatne informacije

1. Lider za..... Emergency Medical Services (EMS)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Iskustvo

Imam mnogo iskustva u drzavnim organizacijama pa tako i u EMS-u. Proveo sam skoro 3 godine na ovom divnom projektu i voleo bih da se oprobam u vodjenju jedne frakcije i za to sam bas izabrao EMS jer mislim da je to jedna od laksih organizacija za vodjenje, što naravno ne smanjuje činjenicu da i dalje ima mnogo odgovornosti kao i u drugim state organizacijama.

2.2. Odgovornost
Za sebe mogu da kazem da sam veoma odgovorna osoba i spremna da vodi organizacuju bez problema jer sam veoma stroga, formalna, disciplinovana i radna osoba koja voli da sve teče glatko i savršeno i ne bih dozvolio nikakva izmotavanja unutar organizacije.

2.3. Pomaganje ljudima

I pored svih drzavnih organizacija u kojima sam radio, najviše sam se pronašao u EMS jer mi posao bolničara daje mir i volim da pomažem ljudima. Bio sam u LSPD-u, SAHP-u, FIB-u, NG-u i GOV-u al ne ide mi posao sa oruzjem i iz tog razloga se prijavljujem za EMS da bih radio ono sto volim.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Regrutacije

Regrutacije bih organizovao minimum na svaka 3 dana i evo uslova koji moraju biti zadovoljeni da bi neko usao u organizaciju:
- minimum 5 godina u gradu
- bez krivicnog dosijea
- poznavanje roleplay pravila
Dozvolu za ubacivanje bi imali samo 30. 29. i 28 rank u organizaciji odnosno ljudi sa najvećim poverenjem.

3.2. Obavezna obuka posla
Svaki novi član morao bi da prodje obaveznu obuku o radu nebitno dal je ID 30k ili 90k i nebitno koliko ima iskustva obuka bi bila ista za sve bez dalje rasprave.
Obuku bi drzao izvrsni član HC tima kog bi lično odabrali ja i moji zamenici i koji bi imao svo poverenje lidera.

3.3. Nulta tolerancija na korupciju i kršenje pravila
Jednom u nedelju dana bih sazvao celu organizaciju na 10-1 i svi koji su online moraju biti prisutni i tu bi bila 2 pripadnika organizacije za sprovodjenje zakona koja bi detaljno pretresla sve članove EMS-a i utvrdila da li je neko korumpiran i isti bi bili lišeni slobode po članu 4.8 krivičnog zakonika države Los Santos.
Takodje nulta tolerancija na kršenje pravila grada i dovodjenja organizacije u opasnost od warn-a.

3.4. Bonusi i patrol-log sistem

Svakodnevno bi bili deljeni bonusi preko menija organizacije u skladu sa ograničenjima odnosno 30k po članu organizacije.
Na kraju svake nedelje najaktivniji član dobio bi veliki bonus koji će biti naknadno utvrdjen u dogovoru sa HC timom. Najaktivniji član bi bio onaj član koji od početka do kraja nedelje najviše popuni patrol log odnosno onaj ko ima najviše sati provedeno na dužnosti.

Predlog kodova:

10-1

Svi dolaze nazad u zgradu EMS-a

10-2
Negativno/Odričan odgovor

10-3
Tišina na radio

10-4
Potvrdan odgovor

10-5

Ponoviti zadnji prenos

10-6
Zanemariti zadnji prenos

10-7
Prijava pauze

10-8
Odjava pauze

10-11
Lab akcija

10-14
Specijalna uniforma

KOD-A
Pad igre

Predlog rankova:

1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Čistačica
4. Na obuci
5. Vozač hitne pomoći
6. Sanitetski radnik
7. Fizioterapeut
8. Farmaceut
9. Laborant
10. Medicinski Brat
11. Medicinska Sestra
12. Glavna medicinska sestra
13. Psihijatar
14. Psiholog
15. Radiolog
16. Ginekolog
17. Pedijatar
18. Anesteziolog
19. Hirurg
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Čistačica
4. Na obuci
5. Vozač hitne pomoći
6. Sanitetski radnik
7. Fizioterapeut
8. Farmaceut
9. Laborant
10. Medicinski Brat
11. Medicinska Sestra
12. Glavna medicinska sestra
13. Psihijatar
14. Psiholog
15. Kardiolog
16. Ginekolog
17. Pedijatar
18. Anesteziolog
19. Hirurg

---- High Staff ----
20. Glavni Psihijatar
21. Glavni Kardiolog
22. Glavni Ginekolog
23. Glavni Anesteziolog
24. Glavni Hirurg

---- High Command ----
25. Šef Smene
26. Supervizor Bolnice
27. 04 | Savetnik Direktora
28. 03 | Pomoćnik Direktora
29. 02 | Zamenik Direktora
30. 01 | Direktor

HVALA NA PREGLEDANJU!
Ice Black

Ice Black

Player
Player
Ja se izvinjavam tek sad vidim da sam nekako duplo napisao rankove. Izvinjavam se zanemarite to. Hvala!

Top Bottom