Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
73562
Players nickname
Dilapra Hofman
Suspect ID
87940
Date of violation
Jun 6, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/tA40VD8

dilpara

Player
Player
Sve se vidi kako igrac nedozvoljeno krade, iako je lepo receno da se uzima po 100 metkova za ar i 15 za rec i po 1 pancir za fabrike. Izlazi svaki dan i ulazi i izlazi iz familije i krade isto tako sve vise i vise i istim tim metkovima grifa familiju, molim administraciju da kazni ovog igraca!
dokaz:

mica cucur

Player
Player
istu fabriku tiketa si ubio nase ljude, zloupotrebljavas municiju nase familije i samim tim to se naziva kradja iz skladista familije...
ali ti ne kontas da mi je trebala municija za event kao i svima i ja sam ubio nasa dva lika tako da kaci za tk a ne za 6.22

mica cucur

Player
Player
Sve se vidi kako igrac nedozvoljeno krade, iako je lepo receno da se uzima po 100 metkova za ar i 15 za rec i po 1 pancir za fabrike. Izlazi svaki dan i ulazi i izlazi iz familije i krade isto tako sve vise i vise i istim tim metkovima grifa familiju, molim administraciju da kazni ovog igraca!
dokaz:
ja nisam ulazio i izlazio ja dam usao juce i isao na skoro svaki event to sto ti kenjas da izlazim i ulazim svaki dan kad se vidi kad sam usao

Top Bottom