Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Police Department | Aleksa Borge

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: aleksaborge
6. Vaše ingame ime: Aleksa Borge
7. Vaš ID:
29270

Dodatne informacije

👮 1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)
👮 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

🚨 2.1. | Saradnja sa organizacijama

- Uzimajući u obzir da sam već bio lider, stekao sam dovoljno iskustvo kako treba postupati i kako razviti odličnu saradnju sa ostalim organizacijama, redovni sastanci, savetovanja i pokušavanje rešavanja problema koji organizacije imaju unutar sebe, i između članova naših organizacija.

🚨 2.2. | Ljubav prema organizaciji

- Uz moje vođstvo i podršku tima iskusnih ljudi u HC-u, potrudiću se da se promene u LSPD-u osete već od prvog dana. Moj tim činiće provereni i odgovorni članovi sa dugogodišnjim iskustvom u različitim organizacijama, poznati po profesionalnosti, disciplini i staloženosti u radu. Cilj mi je da LSPD ponovo postane organizacija koja uliva poverenje, autoritet i poštovanje – kako unutar servera, tako i van njega. Poseban fokus biće na efikasnoj organizaciji smena, obuci novih članova i vraćanju poverenja građana u policiju. Verujem da uz dobru komunikaciju, timski rad i jasan sistem odgovornosti, LSPD može ponovo postati stub reda i primera profesionalnosti na serveru.

🚨 2.3. | Iskustvo

- Svako ko me poznaje zna da sam većinu svoje RolePlay karijere proveo u kriminalnih organizacijama, i to 2 puta sam bio lider i u svim ostalim zamenik. Dok sam bio u State, bio sam u EMS i to kao lider, i u LSPD kao običan policajac. Samim tim sam razvio veliku ljubav prema ovoj organizaciji i zato se baš za nju i prijavljujem. Kao lider sam skupio dovoljno iskustva i znanja da vodim organizaciju, i znam da će, ukoliko budem lider, ovo biti uspešan LSPD.

👮 3. Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

🚨 3.1. | Saradnja sa organizacijama

- Uzimajući u obzir da sam već bio lide, nažalost samo jedan mandat, stekao sam dovoljno iskustvo kako treba postupati i kako razviti odličnu saradnju sa ostalim organizacijama, redovni sastanci, savetovanja i pokušavanje rešavanja problema koji organizacije imaju unutar sebe, i između članova naših organizacija.

🚨 3.2. | Ljubav prema organizaciji

- Još kao mladi policajac sam se zaljubio u ovu organizaciju, pored svoje prve ljubavi (EMS), LSPD je moja druga. Nikada me nisu zanimale druge state organizacije osim LSPD i EMS, i simbolično bih voleo da budem lider baš ove.

🚨 3.3. | Korupcija ubija

- Korupcija neće biti tolerisana ni u kakvom smislu i ni u kakvoj meri, za svakog koga posumnjamo da je možda umešan u korupcija biće odmah suspendovan i biće pod istragom.

🚨 3.4. | Kriterijum za ulazak u LSPD

1. Minimum 15 godina ooc
2. Čist dosije
3. 8 godina IC
4. Bez ikakvih tetovaža
5. Želja za uspehom

🚨 3.5. | Saradnja sa EMS-om

- Kao što sam rekao, kao bivši lider EMS-a bih voleo da ostvarim jednu lepu saradnju sa tom organizacijom, na svakih pola sata bi jedna patrola dolazila u EMS da proveri stanje, da li su doktori bezbedni, da li im je potrebna pomoć i slično. Takođe bi svaka osoba koja bude suspendovana morala da ode na lab akciju u EMS da bi skinula suspenzija.

🚨 3.6. | Saradnja sa STATE-om

- Svedoci smo da već par mandata State organizacije i generalno lideri budu u svađi međusobno, to ne želim i to se neće desiti pod mojim vođstvom, state mora da radi zajedno i kao jedna organizacija, da se sluša FIB na akcijama i da se poštujemo međusobno. Češćim sastancima bih pokušao da izgradim dobre odnose sa ostalim liderima, gde bismo se međusobno pomagali i rešavali neke zajedničke nesuglasnice.

🚨 3.7. | Jedinice

- U toku mog mandata, planiram da imam 2 jedinice, prva jedinica bi bila UKP tačnije Uprava Kriminalističke Policije, i elitna Interventna jedinica 192.

Uprava Kriminalističke Policije bi se bavila sakupljanjem kanabisa i odlaskom na svaki dogadjaj.
192 Interventna jedinica bi bila prva koja se odaziva na pozive poput talačkih situacija, pljačkanje 24/7 i GS i slično.

🚨 3.8. | Sistem unapredjenja

- Ja ne želim biti kao svaki drugi lider koji na lepe oči daje činova u svojoj organizaciji, vratio bih sistem gde svako dobija čin po zasluzi (ovo se ne odnosi na već predodredjene činove i vodje jedinica)

Kada čovek udje u organizaciju dobiće čin 5, tačnije "Policijski kadet", nakon čega mora da prodje obuku u vidu videa ili od strane "Komandanta PO", tokom obuke dobija čin "Policajac na obuci", i nakon prolaska same obuke, dobija čin "Pauk servis", za svaki naredni čin potrebno je da uradi odredjen broj zaplena i hapšenja i to pošalje u svoj patrol log kako bi uspeo da dobije unapredjenje. Ovo važi do 14. čina - "Policijska brigada". Ostalo se dobija po zasluzi, i naravno ko je u jedinici preskače odredjene činove.

🚨
3.9. | Struktura LSPD-a.

Jedinica
Čin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. xxx
Pred otkaz
2. xxx
Suspend
3. xxx
Disciplinski postupak
4. xxx
Odsustvo
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. LSPD
Policijski kadet
6. LSPD
Policajac na obuci
7. LSPD
Pauk servis
8. LSPD
Komunalac
9. LSPD
Mladji saobraćajni policijac
10. LSPD
Stariji saobraćajni policajac
11. LSPD
Mladji policajac
12. LSPD
Policajac
13. LSPD
Stariji policajac
14. LSPD
Policijska brigada
15. UKP
UKP Agent
16. UKP
UKP Inspektor
17. LSPD
Policijski inspektor
18. PO
Zamenik komandanta PO
19. High Staff
Potporučnik
20. High Staff
Kapetan
21. PO
Komandant PO
22. UKP
Komandant UKP
23. 192
Interventna jedinica 192
24. High Staff
Major
25. High Staff
Komandir stanice
26. High Command
Šef policijske stanice
27. High Command
Supervizor policije
28. High Command
Asistent direktora policije
29. High Command
Zamenik direktora policije
30. Lider
Direktor policije

Hvala na čitanju, srećno svima kandidatima <3

Top Bottom