Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79397
Players nickname
Conex Windsor
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jun 7, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1355153/

conekys

Player
Player
Poštovana administracijo, Abrahame,Aldine.

Dobio sam ban za generalno pravilo G.P. 1.4 i svestan sam svoje greške. Zbunio sam se i prvo napravio svoj glavni (main) nalog ID 79397, a nakon par meseci i nalog ID 82457. Za treći nalog, za koji se navodi da ga posedujem, ne znam ni ID i verovatno sam ga nekada napravio.

U prosloj zalbi žalbi sam vam dostavio oba imena Social Club naloga sa kojima je kreiran nalog. Takođe sam pisao Rockstar podršci i dobio odgovor, pa su u žalbi priloženi dokazi o posedovanju Social Club naloga, kao i dokazi da su nalozi moji.

Zamolio bih administraciju da još jednom razmotri ovu situaciju, pošto žalbu podnosim već četvrti put. Ako nije problem, molim vas da detaljnije pregledate dostavljene informacije. U žalbi će vam biti dostavljeni svi podaci sa mog Social Club naloga, osim lozinke. Takođe možete proveriti IP adresu povezanu sa Social Club nalogom kako bi se utvrdilo da li ga zaista posedujem ili ne.

Kao što je pomenuto od strane administracije, ukoliko dokazi u ovoj žalbi ne budu dovoljni, mozte li mi detaljno reci sta da radim dalje.

Ime spocial kluba:conex12122

Srdačan pozdrav.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da li prihvatas Money Wipe ?
Da li potvrdjujes da ces da nastavis da igras na Social Clubu conex12122 ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom