1. vase ime irl: Ajdin
2.vase godine: 16
3.vremenska zona: gmt+2
4.prosjek online po danu: 8-10h
5.ajdinn0505_40720
6. Ajdinn Whitee
7.87500
1. Lider za:
LSPD ( Los Santos police department)
2. Zasto zelite biti lider ove organizacije:
Razlog 1
Zelim postati lider LSPD jer smatram da imam dovoljno iskustva da vodim organizaciju. Bio sam u LSPD 3 puna mandata i vrlo dobro sam upoznat sa radom ove organizacije. Svaki mandat sam bio Hc i svaki dan sam sve vise ucio i vjezbao. Jako sam dobar u u svome radu i svaki dan sam posvesvec organizaciji. Jako se dobro snalazim u zahtjevnim i slozenim situacijama u kojim treba smirenost.
Razlog 2
Dok bi ja vodio organizaciju toksicnost ne bi postojala ni jedne sekunde. Profesionalnost i kultura bi bila na najvecem nivou. Svim novim policajcima bi bila odrazana sto bolja obuka za njihov cin. Svaki novi clan bi bio profesionalno ispitan od strane strucnog High comanda kojem nacelnik vjeruje.
Razlog 3
Svi policajci bi bili u patrolama svakodnevno i ne bi doputsali da po gradu se desavaju problemi i nezgode. Na svaku akciju bi bilo minimalno 10 covjeka a na svako bahato ili ne kulturno ponasanje i ne profesionalnost bi bila kazna. U organizaciji bi bilo postovanje manji cin postuje veci cin, a veci cin brani i pomaze manjem. Sve kolege bi imale odlicnu komunikaciju i koristili bi se kodovi za sto manje emitovanje na radio radi profesionalnosti.
3. Vas savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji
3.1Ljubav prema organizaciji
Ja imam ogromnu ljubav prema ovoj organizaciji od kada sam prvi put bio u njoj. Zaljubio sam se u njen nacin rada u tu disciplinu i urednost. Ja smatram da je ovo najbitnija organizacija od svih njih. I bas zato zelim da budem lider nje.
3.2 Disciplina
Ja smatram da je disciplina najbitnija u ovoj organizaciji jer se stalno desavaju teske i napete situacije. Obuka za nove clanove ne bi bila obicna obuka vec bi bila i mentalna obuka. Greske bi se desavale skoro pa nikad a uspjeh bi bio glavni cilj.
3.3 KORUPCIJA
Korupcija se nece desavati ali ako je bude bilo taj clan dobija strogu kaznjivu kaznu.
Taj clan se vise nikada nece vratiti u LSPD dok ga ja vodim. Ne bitno je da li je mala greska ili bilo kakva u mom mandatu ce glavna recenica biti "Korupcija ne postoji' .
3.4 Kriterijum za ulazak u LSPD
1. Cist dosije
2. Minimum 7 godina IC
3. Minimum 13 godina OOC
4. Bez tetovaze na licu, sakama ili crne ruke
5. Zelja za radom
3.5 Struktura LSPD-a
30. Nacelnik
29. Zamjenik Nacelnika
28. Pomocnik nacelnika
27. Asistent nacelnika
26. Sef odjeljenja
-------High Comand-----
25. Komandir stanice
24. UKP Direktor
23. Zamjenik komandira stanice
22. Saj komadant
21.Glavni instruktor obuke
20. Zamjenik Saj komadanta
--------- High staff------------
19. Stariji inspektor obuke
18. Stariji inspektor
17. mladji instruktor obuke
16. Saj Porucnik
15. Mladji inspektor
14.Policiska brigada
13. Saj Pripravnik
12. Stariji policajac
11. Policajac
10. Mladji policajac
9. Slep Sluzba
8. Policajac na obuci
7. Kadet
6.Stariji Body guard
5. Body guard
4. Suspend 12h
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Odsustvo
3.6 Kodovi LSPD
10-1 Vrati se na odredjenu lokaciju na LSPD parkingu
10-2 Negativno
10-3 Prestani sa emitovanjem na radio glasovni/ tekstuslni
10-4 Potvrdjeno
10-5 Ponovi zadnji prjenos
10-6 Zanemarite posljedni prijenos
10-7 Odjava sa duznosti
10-8 Prijava na duznost
10-10 Pucnjava
10-12 Situacija sa taocima
10-14 Specijalna unoforma
10-20 Lokacija
10-21 Stanje
10-33 Potrebna Podrska na lokacija
10-99 Situacija je zavrsena vrati se na prethodnu radnju
Kod A- Pad igre
Kod B- Misic U+F8 cujem te u glavi
Kod C- Situacija sa Administracijom
3.7 LSPD Komanda
/Me palim kamericu
/Do Kamerica bi radila
LSPD ON TOP!
2.vase godine: 16
3.vremenska zona: gmt+2
4.prosjek online po danu: 8-10h
5.ajdinn0505_40720
6. Ajdinn Whitee
7.87500
1. Lider za:
LSPD ( Los Santos police department)
2. Zasto zelite biti lider ove organizacije:
Razlog 1
Zelim postati lider LSPD jer smatram da imam dovoljno iskustva da vodim organizaciju. Bio sam u LSPD 3 puna mandata i vrlo dobro sam upoznat sa radom ove organizacije. Svaki mandat sam bio Hc i svaki dan sam sve vise ucio i vjezbao. Jako sam dobar u u svome radu i svaki dan sam posvesvec organizaciji. Jako se dobro snalazim u zahtjevnim i slozenim situacijama u kojim treba smirenost.
Razlog 2
Dok bi ja vodio organizaciju toksicnost ne bi postojala ni jedne sekunde. Profesionalnost i kultura bi bila na najvecem nivou. Svim novim policajcima bi bila odrazana sto bolja obuka za njihov cin. Svaki novi clan bi bio profesionalno ispitan od strane strucnog High comanda kojem nacelnik vjeruje.
Razlog 3
Svi policajci bi bili u patrolama svakodnevno i ne bi doputsali da po gradu se desavaju problemi i nezgode. Na svaku akciju bi bilo minimalno 10 covjeka a na svako bahato ili ne kulturno ponasanje i ne profesionalnost bi bila kazna. U organizaciji bi bilo postovanje manji cin postuje veci cin, a veci cin brani i pomaze manjem. Sve kolege bi imale odlicnu komunikaciju i koristili bi se kodovi za sto manje emitovanje na radio radi profesionalnosti.
3. Vas savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji
3.1Ljubav prema organizaciji
Ja imam ogromnu ljubav prema ovoj organizaciji od kada sam prvi put bio u njoj. Zaljubio sam se u njen nacin rada u tu disciplinu i urednost. Ja smatram da je ovo najbitnija organizacija od svih njih. I bas zato zelim da budem lider nje.
3.2 Disciplina
Ja smatram da je disciplina najbitnija u ovoj organizaciji jer se stalno desavaju teske i napete situacije. Obuka za nove clanove ne bi bila obicna obuka vec bi bila i mentalna obuka. Greske bi se desavale skoro pa nikad a uspjeh bi bio glavni cilj.
3.3 KORUPCIJA
Korupcija se nece desavati ali ako je bude bilo taj clan dobija strogu kaznjivu kaznu.
Taj clan se vise nikada nece vratiti u LSPD dok ga ja vodim. Ne bitno je da li je mala greska ili bilo kakva u mom mandatu ce glavna recenica biti "Korupcija ne postoji' .
3.4 Kriterijum za ulazak u LSPD
1. Cist dosije
2. Minimum 7 godina IC
3. Minimum 13 godina OOC
4. Bez tetovaze na licu, sakama ili crne ruke
5. Zelja za radom
3.5 Struktura LSPD-a
30. Nacelnik
29. Zamjenik Nacelnika
28. Pomocnik nacelnika
27. Asistent nacelnika
26. Sef odjeljenja