Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
84297
Players nickname
Bozidar Majstorovic
Suspect ID
84141,75798
Date of violation
Jun 7, 2026
Time of violation
18:32
Proofs
https://youtu.be/DJhjUGB7MYI?si=DOZH3__hJDMyiNxT

Biba Znassse

Player
Player
nzm sta da kazem sem gledajte klip
to nije opis zalbe bato ne kazes u opisu neznam gledaj klip nego objasnis sta se desilo u povu kao prvo a kao drugo nemoj da plasec jer hapsis pre informala ti si prvi prekrsio pravilo bato moj to ne znaci da ja nakon tebe moram krsit al kad nije pravedno nije pravedno cmok ljubi brat u tefotov vrat

Biba Znassse

Player
Player
a kao drugo sad sam tek skontao ovaj sta mi je reko da sam nepismen to je OOC vredjanje 7 dana bahame ili ti ladjenje banane

Teki Pasoje

Player
Player
a kao drugo sad sam tek skontao ovaj sta mi je reko da sam nepismen to je OOC vredjanje 7 dana bahame ili ti ladjenje banane
sta god ti kazes bato ako udjes u rp samnom mogu pre i posle eventa da hapsim a sa obzirom na to da si me udarao kolima 10 minuta mislim da je to dovoljno a i ako se trazi duzi pov ja hocu ceo pov cak i taj gde me je neko pucao u zatvoru i naravno pao ali bitno da je bar probao poz ljubi brat u telefon vrat

Biba Znassse

Player
Player
sta god ti kazes bato ako udjes u rp samnom mogu pre i posle eventa da hapsim a sa obzirom na to da si me udarao kolima 10 minuta mislim da je to dovoljno a i ako se trazi duzi pov ja hocu ceo pov cak i taj gde me je neko pucao u zatvoru i naravno pao ali bitno da je bar probao poz ljubi brat u telefon vrat
apsolutno tocno a i krivo u istovreme sta god ja reko napravio bilo tko ako je dosao sa OOC eventa 5 minuta ga nesmes dirat moze te psuje sta oce ako kaze idem sa OOC eventa i druze ja tebi da placem sad jer si me kacio za CR ahahah ma jok bato okaci me jos 15 puta prije ili kasnije ces ti 3.1/3.2 prekrsit pred menom ili krivom osobom al da cekaj nabicu sad verbal fibu ah da zaboravio sam nece dugo da radi fib ahahah

Top Bottom