By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lepo jer si npc 73k id si i nekog pov reqkako je on znao da cu ja tu izleteti to me zanima
Watch :( | Streamablekako je on znao da cu ja tu izleteti to me zanima
postoji infozahtevam pov celog eventa, jer je nemoguce da se on rolao i plus znao da cu tu izleteti ako pre toga tu nisam izlazio.
Koji info kada dodjem kuci dostavicu pov kako se nisam video tu 10 sekundi pred kill a ti si bas u tom trenutku nasao da se rolas i pravo naciljas u menepostoji info
Ljubomora takodeKoji info kada dodjem kuci dostavicu pov kako se nisam video tu 10 sekundi pred kill a ti si bas u tom trenutku nasao da se rolas i pravo naciljas u mene
mozda se ti nisi vidio al onaj sterke je peeko tu svakih 10 sec pa zato sam peeko tuKoji info kada dodjem kuci dostavicu pov kako se nisam video tu 10 sekundi pred kill a ti si bas u tom trenutku nasao da se rolas i pravo naciljas u mene
Da bre ubija me sta ti jeLjubomora takode
Onaj sterke a pre godinu dana u brigadi bilo sterke sterke sterke mozes ovo mozes ono mogu li itd idalje trazim pov celog eventamozda se ti nisi vidio al onaj sterke je peeko tu svakih 10 sec pa zato sam peeko tu
ahmede bato moj imas 1337 i pricas da nemas cit a u brigadi si kupovao na turf cordu vanish ccmozda se ti nisi vidio al onaj sterke je peeko tu svakih 10 sec pa zato sam peeko tu
sta prica likahmede bato moj imas 1337 i pricas da nemas cit a u brigadi si kupovao na turf cordu vanish cc