Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24234
Players nickname
Wayne Hunter
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 7, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-gHT70MS0fc&list=RD-gHT70MS0fc&start_radio=1

Wayne Hunter

Player
Player
Postovanje,

Ovo je moj poslednji zahtev za unban. Znam da sam vise puta slao molbe i potpuno razumem ako mislite da ne zasluzujem novu sansu, ali bih voleo da procitate ovo do kraja.

Svestan sam svojih gresaka i ne pokusavam da ih opravdam. Iskreno se kajem zbog svega sto se desilo. Kada sam bio lider, to su bili jedni od najlepsih dana u mom zivotu. Pravili smo liveove, content za Mudju, druzili se i stvarno uzivali na serveru. To su uspomene koje cu dugo pamtiti.

Znam da sam posle dobio blacklist i da sam sam kriv za to. Ne bezim od odgovornosti i prihvatam da sam napravio greske. Ipak, proslo je dosta vremena i imao sam priliku da razmislim o svemu. Shvatio sam koliko mi je ovaj server znacilo i koliko sam dobrih ljudi upoznao ovde.

Dolazi leto, upoznao sam mnogo drugara preko Grand RP-a i iskreno bih voleo da ponovo igram sa njima. Ovaj server mi je doneo mnogo lepih trenutaka i zato mi je tesko da tek tako odustanem. Zato vam se sada obracam poslednji put. Ako ne dobijem unban, prihvaticu vasu odluku i vise necu slati zahteve.

Od srca vas molim da mi date jos jednu sansu. Verujem da sam naucio iz svojih gresaka i obecavam da ih vise necu ponavljati. Samo zelim priliku da ponovo budem deo zajednice koju sam nekada mnogo voleo.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

S postovanjem,

Wayne Hunter

Status
Not open for further replies.
Top Bottom