Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15032
Players nickname
Dzigi sakic
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
May 14, 2025
Time
00.00
Proofs
//

Dzigerica Sakic

Player
Player
Poštovanje administracijo,

Obraćam vam se sa molbom za unban na Grand RS serveru. Ban sam dobio pre otprilike godinu dana zbog svog ponašanja i postupaka koji nisu bili u skladu sa pravilima servera. Svestan sam da sam tada napravio grešku i da sam svojim postupcima zaslužio kaznu koju sam dobio.

U proteklom periodu sam imao dovoljno vremena da razmislim o svemu što se desilo i shvatio sam da nisam postupio ispravno. Žao mi je zbog svega što sam uradio i zbog eventualnih problema koje sam izazvao igračima i administraciji. Nisam ponosan na svoje tadašnje ponašanje i voleo bih da dobijem priliku da pokažem da sam se promenio.

Od bana je prošlo dosta vremena i verujem da sam sazreo kao igrač. Ukoliko mi odobrite unban, potrudiću se da poštujem sva pravila servera, da budem korektan prema drugim igračima i da ne pravim probleme kao ranije. Želim ponovo da budem deo zajednice i da igram na serveru na fer i pošten način.

Razumem ako imate nedoumice zbog mojih prethodnih postupaka, ali vas molim da uzmete u obzir da je prošlo više od godinu dana od bana i da mi pružite još jednu šansu. Siguran sam da neću izneveriti vaše poverenje.

Hvala vam na vremenu koje ste odvojili da pročitate moju molbu i nadam se pozitivnom odgovoru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom