By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prekini da banevejdasSve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala
Ovo je lik koji pise jel ti masina toliko bitna a kacis u 7 ujutru i prvo ja te prvi hit nisam ni hitaoSve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala
ma pusti nebitalce lik banevejda sa godine na grand odkakao e popusio bl lik je toksican haosOvo je lik koji pise jel ti masina toliko bitna a kacis u 7 ujutru i prvo ja te prvi hit nisam ni hitao
A koji mu je main eventualno da nadjem dokaze za to pa ono da reportam boze mojma pusti nebitalce lik banevejda sa godine na grand odkakao e popusio bl lik je toksican haos
Nit sam cheater nit ban ivejder ko ti uzivajhahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...
Decko ti si bolestan skontaj to i zapitaj se zasto ti to govori svako na serverhahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...