Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
52574 85671
Date of violation
Jun 9, 2026
Time of violation
13:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rfH1_jvNGpI

zli

Player
Player
Osoba pada sa krova na glavu diže se i hapsi kao da se ništa nije dogodilo
Osoba u ćeliji nije dao pravo na poziv
Osobe lažu da su mi dali pravo na poziv
Advokat takozvani je bio prisutan dok nisu davali pravo na poziv kasnije laže da su mi dali

Uz to sve pojavljuje se admin po imenu Lazar i odobrava skakanje i padanje i da se sve može nastaviti jer je on procijenio
što nema nikakve veze sa pravilima igre ali on je odlučio i procijenio da je to policija pa da se to tako može ja sam zbog iste stvari dobio demorgan hvala

TRAŽI SE DA SE PREGLEDAJU ID OSOBA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Dele

Player
Player
Ja sam ID 85671, da opišem sad situaciju.

Ja nisam gledao kako ga moj kolega veže, ali Mile tu radi RP2WIN jer govori kako ga nista ne boli a Mile skocio sa iste visine i nije mu ništa. Bilo je metar visoko, to nije nista. Ocitana su prava sve dobro, advokat je gledao dokaze i vidio je da ništa nije prekršeno! Ti si trazio advokata i legitimaciju u autu, a kad smo došli u DOC samo si reko ocu advokata ocu legitimaciju, telefonski poziv nisi ni spomenuo!! A i potpisao si ugovor sa advokatom samim time ti ne treba telefonski poziv jer nema nikakvu funkciju jer nema privatnih advokata!!! Lazar je sisao i vidio da nista nije prekršeno. Kasnije zoveš Kizulea iako te advokat pokusava odbraniti. Sam si rekao ko vam je direktor onda aha aha jer hoces da mu nabijas warn bez razloga.

Zahtevam da se ID 80418 kazni za RP2WIN, ako treba mogu i ja dostavii svoj POV.

Last edited:

spidoman

Player
Player
ovdje id 80418 radi BA jer dol je lezao pola tela mu je bilo unutar kuce id 52574 je skocio sa 1 metar a ne sa 17 spratova. Id 52574 mu je rekao da ima trazeno lice proverio na tablet i onda ga nije bez razloga vezao jer je ocigledno bio trazen. Ovdje samo 80418 treba biti kaznjen za BA.

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
Ovi svi koji ste napisali po koji komentar ste ispali najgluplji likovi koji postoje, sa strane Mileta nista nije prekrseno jer moze biti u animaciji kako bi se sakrio a sto se tice rp2win isto nije prekrsen, samo admin i ta dva lika mogu da dobiju kaznu

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
ODBIJENO

Navedena pravila nisu prekršena!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom