Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Lacko_Ashiawas

#freevandal
Player
Ime: Lacko Ashiawas
Pol: Muški
Starost: 20
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Marko Ashiawas
Majka: Milica Ashiawas
Težina: 90kg
Visina: 190cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Imam
Prednosti: Fizička snaga, izdržljivost, spretnost, odlična kontrola vozila, brzo reagovanje‚poznanje pušaka.
Slabost: Nemam

Životna priča:
Moje ime je Lacko. Rodjen sam u siromasnom kraju gde je kriminal bio deo svakodnevnog zivota. Odrastao sam bez mnogo prilika, okruzen ljudima koji su se borili za opstanak na razne nacine. Otac mi je cesto bio u zatvoru, a majka je radila nekoliko poslova kako bi nas prehranila.

Jos kao tinejdzer poceo sam da se druzim sa starijim momcima iz kraja. U pocetku su to bile sitnice kradje automobila, preprodaja robe i ulične tuce. Vremenom sam stekao reputaciju osobe koja se ne povlaci pred problemima i koja uvek zavrsava posao.

Sa 17 godina napustio sam svoj rodni grad i stigao u Los Santos. U novom gradu nisam imao nista osim nekoliko kontakata i zelje da izgradim ime koje će svi zapamtiti. Krenuo sam od najnižih poslova za lokalne kriminalne grupe, obavljajuci zadatke koji su zahtevali lojalnost, hrabrost i cutanje.
Godinama sam gradio mrezu poznanstava i sticao poštovanje na ulici. Naucio sam da u ovom gradu niko nikome ne veruje i da se svaka greska skupo placa. Danas mi je cilj da proširim svoj uticaj, okupim ljude kojima mogu verovati i postanem jedno od poznatijih imena u podzemlju Los Santosa.
Iako zivim sa druge strane zakona, imam svoja pravila ne izdajem prijatelje, drzim datu rec i uvek vracam dugove. Za mene je postovanje vrednije od novca, a lojalnost je jedina valuta koja nikada ne gubi vrednost.

1. Lacko može lečiti igrače sa revolverom, pljačkati, robati, pretraživati (zbog sposobnosti što mogu raditi jednom rukom)

2. Lacko može voziti auto off road 80km/h jer ima iskustvo za volanom.

3. Lacko može uzeti pasoš sa revolverom u ruci.

4.Lacko moze da pretrazuje i krade gotovinu sa bilo koje strane sa revolverom/tejzerom u ruci

5.Lacko može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva stečenim u naselju u kome je živeo

6.Lacko moze da koristi Heavy oruzije

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila i uputa za biografije, biografija se povlači.
Ovaj perk - Lacko može uzeti pasoš sa revolverom u ruci - vam ne treba, jer ne krsi server pravila​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom