Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82737
Players nickname
Gile Tatkoo
Administrators nickname
Roko Pluxury
Date
Jun 10, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1358329/

Gilee Tatkoo

CRIME ON TOP
Player
Gospodin diego salje mi jedan put samo da stanem i posle toga lik mi gasi motor odbijaju mi 2 admina ovu zalbu ako ovo sme da se radi ja cu krenem u pdi to da radim gasim motor i kad me okaci neko zelim da se odbije posto vidim da se za mene odbija koji sam tako nesto licno kacio i otisli su odma a sad kad kacim ovi ne idu ZELIM DETALJNO DA SE POGLEDA HVALA DOVIDJENJA.

Gilee Tatkoo

CRIME ON TOP
Player
Za mg sto mi dao jeste upravu a za ovi dvojicu ne to je to zato pravim ovu zalbu da je odluka lose doneta to je to
I zatim sam pitao admina pre nego da okacim imam snimak i za to kako sam pitovao admina i receno mi je da ne sme to da radi a drugi 2 admina mi odbijaju zalbu a pre nego da okacim kaze mi admin mare je bio neki ne secam se ali je reko da ne sme i ja kolko znam da ne sme ako sme nista ja cu dovatim saljem jedan put i onda gasim motor i to je to ZELIM DA SE NA TU OSOBU SKINE BIOGRAFIJA I LEPO I DETALJNO DA SE POGLEDA POV. HVALA DOVIDJENJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom