Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Golub Feyrer

Make Crime Great Again!
Player
Vaše ime IRL: Danilo
Vaše godine 16
Vremenska zona GMT +1
Prosek online po danu 3-12H
Vaš discord: ggoolluubb
Vaše ingame ime: Sakic Golub
Vaš ID: 83257

Leader za FIB

Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
2.1 Želeo bih biti lider ove organizacije jer me uvek zanimala uloga kao policajac i voleo bih da se oprobam u tome da postanem direktor organizacije FIB

2.2 Znam da vodim organizaciju i znam lepo rešavati sve bez ikakvih sukoba i uvek sam za red i mir u ovoj državi.

2.3 Nakon dugog vremena RP-a želeo bih da probam da postanem direktor jer smatram da to ide uz moj karakter i da bi mi to najbolje išlo uz mene.

3.1 Svako nadje svoj put u svakom početku ali moj savet za poboljšanje u RP-u je da se poštuju sva pravila i da se poštuju igrači i administatori.

3.2 Moji zaposleni bih morali da prate sve kako ide, uniforme, hirearhiju, veće činove , sve kolege, ne bih tolerisao ikakvo loše ponašanje prema bilo kom.

3.3 Za ulazak u organizaciju FIB bi bilo potrebno sledeće:

- Minimalno 10 Godina IC
- Minimalno 14 Godina OOC
- Čist dosije
- Volja za radom
- Poznavanje pravila grada i zakonik

3.4 U mojoj organizaciji bi bile 4 jedinice a to su 00 Agenti, DEA, AGU, UCP,
3.5 Cilj mi je kao lider da i pomognem drugim igračima i da ako igrač napravi grešku da mu pomognem ili da mu dam šansu, takodje bih bio u saradnji sa svim državnim organizacijama, i voleo bih da EMS pristupa na svakoj akciji kako bi pomogli ljudima.

3.6 Rank Up Sistem

- Rank up bi se dobijao uz sladja patrol logova, slanja slika za hapsenje, slike sa akcija, zaplena vozila, slike sa patrole, čim igrač prodje obuke, ima šansu da udje u neku specijalnu jedinicu

3.7 Rank Sistem

- Što se tiče rankova, zamenike i assistente bih dao bližnim ljudima sa kojima sam vrlo dobro upoznat, ostali zaposleni takodje mogu da dobiju visok rank uz njihovu aktivnost, dobrotu i poverenje.

Srecno Svima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom