Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
244134
Players nickname
stranger
Suspect ID
253435
Date of violation
Jun 11, 2026
Time of violation
20:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IbsU9Fz3KEw

PaSa Zade

Player
Player
Ciddi sözlü taciz ve saldırgan davranışlar nedeniyle bir oyuncuyu şikayet etmek istiyorum. Etkileşimimiz sırasında oyuncu bana yönelik birçok hakaret ve son derece uygunsuz yorumda bulundu. Annem ve aile üyelerimle ilgili saldırgan ifadeler kullanmaya başlayınca durum daha da kötüleşti.

Oyuncu, beni kışkırtmak ve saygısızlık etmek amacıyla kasten İngilizce hakaretler ve aileyle ilgili küfürler kullandı. Bu yorumlar rol yapmanın bir parçası değildi ve açıkça beni kişisel olarak aşağılamayı amaçlıyordu. Bu tür davranışlar zehirli bir ortam yaratır, rol yapma deneyimini mahveder ve sunucunun saygı ve oyuncu davranışı ile ilgili kurallarını ihlal eder.

Sakinliğimi korudum ve benzer davranışlarda bulunmadım. Ancak oyuncu, geçerli bir rol yapma nedeni olmamasına rağmen, hakaret içeren dil kullanmaya ve aileye yönelik aşağılamalara devam etti. Aileyle ilgili aşağılamalar özellikle kabul edilemez çünkü gerçek hayattaki bireyleri hedef alırlar ve normal oyun içi etkileşimlerin ötesine geçerler.

Olayla ilgili kanıtlarım var ve yönetimin durumu incelemesini ve sunucu kurallarına uygun olarak gerekli önlemleri almasını saygıyla rica ediyorum. Bu davranışın, topluluğu ve genel oyuncu deneyimini olumsuz etkilediği için cezayı hak ettiğine inanıyorum.

Zaman ayırdığınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom