Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
244134
Players nickname
stranger
Suspect ID
249485
Date of violation
Jun 11, 2026
Time of violation
2:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=y4HyrvZ4WkA

PaSa Zade

Player
Player
Rastgele Ölüm Maçı (RDM) için bir oyuncuyu şikayet etmek istiyorum.

Arkadaşımla normal bir şekilde araba kullanıyorduk ve bir pazarın yakınında durduk. O sırada herhangi bir çatışma, tartışma, rol yapma durumu veya yasa dışı faaliyete karışmamıştık. Pazara vardığımız ve yaklaştığımız anda, başka bir oyuncu bize yaklaştı ve hiçbir uyarı, etkileşim veya rol yapma nedeni olmaksızın aniden saldırmaya başladı.

Önceden herhangi bir iletişim, rol yapma senaryosu veya oyuncunun bize karşı şiddet başlatması için geçerli bir sebep yoktu. Saldırı tamamen rastgele ve kışkırtılmamış bir şekilde gerçekleşti. Ne ben ne de arkadaşım olaydan önce oyuncuyu tehdit etmedik, hakaret etmedik, saldırmadık veya herhangi bir şekilde etkileşimde bulunmadık.

Oyuncu, görünürde hiçbir sebep yokken aniden bize saldırmaya başladı; bu da açık bir şekilde rastgele ölüm cezası (RDM) vakası gibi görünüyor. Bu davranış, rol yapma deneyimimizi bozdu ve rastgele ve haksız saldırılarla ilgili sunucu kurallarını ihlal etti.

Olayla ilgili kanıtlarım var ve yönetimin durumu inceleyerek sunucu kurallarına uygun olarak gerekli önlemleri almasını rica ediyorum.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ozzie Mane

Server Administrator
Server Administrator
Rejected

Report is in foreign language.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom