Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP PG I 28677 53764 88913 85004 90617 87500

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
28677 53764
Date of violation
Jun 11, 2026
Time of violation
22:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Oarsrm_fSS0

zli

Player
Player
Osoba govori da netko krade kuće s obzirom da nitko to nije u mogućnosti smatram da je to lažna informacija
Osoba napada vadi oružje traži pasoš bez iti jednog valjanog razloga
Osoba nakon što je dobila PASOŠ OD MENE provjerava i vidi da ja nemam nikakvu potragu
Nakon toga osoba me liši slobode zbog nepoznatih razloga
Osoba u zatvoru ne prikazuje traženu legitimaciju
Sve osobe koje sam tražio da mi pomognu one su to odbile i suirađivale sa kriminalnim radnjama od policije tj. SAHP a
Isto tako ne vjerujem da su uopće tražili advokata
Na kraju cijele priče i nakon što su me pretražili u zatvoru i nisu našli ništa ilegalno iako su se nadali tome da imaju razlog za hapšenje
ipak su me kaznili novčano i vremenski
Osoba veže kroz rešetke

TRAŽIM DA SE UZME U OBZIR KORIŠTENJE ŠMINKE I DA SE PREGLEDA PRAVI ID IGRAČA HVALA

Kenooo BOOSSS

Player
Player
Osoba govori da netko krade kuće s obzirom da nitko to nije u mogućnosti smatram da je to lažna informacija
Osoba napada vadi oružje traži pasoš bez iti jednog valjanog razloga
Osoba nakon što je dobila PASOŠ OD MENE provjerava i vidi da ja nemam nikakvu potragu
Nakon toga osoba me liši slobode zbog nepoznatih razloga
Osoba u zatvoru ne prikazuje traženu legitimaciju
Sve osobe koje sam tražio da mi pomognu one su to odbile i suirađivale sa kriminalnim radnjama od policije tj. SAHP a
Isto tako ne vjerujem da su uopće tražili advokata
Na kraju cijele priče i nakon što su me pretražili u zatvoru i nisu našli ništa ilegalno iako su se nadali tome da imaju razlog za hapšenje
ipak su me kaznili novčano i vremenski
Osoba veže kroz rešetke

TRAŽIM DA SE UZME U OBZIR KORIŠTENJE ŠMINKE I DA SE PREGLEDA PRAVI ID IGRAČA HVALA
Klasinan primjer nabijanje warna nije prvi put ovo da radi!!!

nemanjauvrtacev

Player
Player
Ovako ako oces da roleplay-as kao da si u stvarno zivotu slusaj sledece posto se previse pravis pametan 1. ako osoba ima dosije i zatvorske kazne policija ima pravo da te pretrsesa plus si nosio masku policija ima svoj pravo sveta ako ti nosis masku da te pretresa 2. ti se opires policiji prvo nisi teo da das licnu i mislis da ce to policija tretirati samo zato sto si ti neki kurac nece druze. U stvarno zivotu da se ti operis policiji izlomili bi te ko budalu ne bi znao de si 3. ti u zatvoru nemas fear pricas sta ti oces da cujes i ako znas da ima 20 policajaca oko tebe 3.jeste jedan uradio pg ali to je u tvoijim ocima moras da svatis da nije svima isto zbog pc i servera hvala i nemoj da se pravis pametan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom