Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Deda Goxx

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Goran
2. Vaše godine: 33
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-14h
5. Vaš Discord:goxx993
6. Vaše ingame ime: Deda Goxx
7. Vaš ID:56428

Dodatne informacije,

Aplikacija za lidera FIB-a

Poštovani članovi administracije,

Želim da se prijavim za poziciju lidera FIB-a jer smatram da posedujem dovoljno iskustva, znanja i odgovornosti da uspešno vodim ovu organizaciju. Tokom svog vremena provedenog na serveru stekao sam veliko iskustvo u radu kako u državnim, tako i u drugim organizacijama. Upoznao sam pravila servera, način funkcionisanja državnih frakcija i procedure koje su neophodne za kvalitetan rad FIB-a.

Kroz prethodne organizacije naučio sam kako da radim pod pritiskom, donosim brze i ispravne odluke, kao i da organizujem timski rad. Smatram da lider ne treba samo da izdaje naređenja, već da bude primer svojim članovima, da ih motiviše, pomaže im i vodi ih ka zajedničkom cilju. Kao lider FIB-a trudio bih se da održavam visok nivo aktivnosti organizacije, redovne obuke, kvalitetnu komunikaciju među članovima i profesionalan odnos prema svim igračima na serveru.

Moj cilj je da FIB bude jedna od najorganizovanijih i najaktivnijih državnih organizacija. Posebnu pažnju posvetio bih regrutaciji kvalitetnih članova, njihovoj obuci i napredovanju kroz činove. Takođe bih organizovao zajedničke akcije sa drugim državnim organizacijama kako bi saradnja bila na što višem nivou i kako bi se efikasnije rešavali problemi na serveru.

Smatram da posedujem zrelost, strpljenje i komunikacione sposobnosti koje su potrebne za ovu funkciju. Uvek poštujem pravila servera i trudim se da svojim ponašanjem doprinesem pozitivnoj atmosferi. Ukoliko dobijem priliku da postanem lider FIB-a, uložiću maksimalan trud i vreme kako bih opravdao poverenje administracije i članova organizacije.

Hvala na izdvojenom vremenu i razmatranju moje prijave. Nadam se da ću dobiti priliku da pokažem svoje sposobnosti i doprinesem daljem razvoju FIB-a.
Rankovi:
  • Suspend
  • Kadet
  • Pripravnik
  • Agent I
  • Agent II
  • Agent III
  • Mlađi Specijalni Agent
  • Specijalni Agent
  • Viši Specijalni Agent
  • Terenski Agent
  • Stariji Terenski Agent
  • Operativac
  • Stariji Operativac
  • Inspektor
  • Viši Inspektor
  • Glavni Inspektor
  • Supervizor
  • Stariji Supervizor
  • Vođa Tima
  • Komandir Tima
  • Šef Odeljenja
  • Viši Šef Odeljenja
  • Koordinator Operacija
  • Regionalni Koordinator
  • Pomoćnik Direktora
  • Izvršni Pomoćnik Direktora
  • Zamenik Direktora
  • Viši Zamenik Direktora
  • Zamenik Direktora FIB-a
  • Direktor FIB-a

Srdačan pozdrav,
Deda Goxx

Esko Bar

Senior Administrator
Senior Administrator

Odbijeno.

Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom