Osoba se zabija više puta u auto
Osoba odbija prikazati traženu legitimaciju
Osoba koja je odbila prikazati traženu legitimaciju tvrdi kako je on taj koji je dao potpis jućer na novi zakon a on ga u roku manjem od 24 sata
nakon što je novi zakon došao on ga prvi ne poštuje i radi teški FAIL RP smiješno malo koliko moraš biti sposoban za tako nešto i očekivati da netko poštuje zakon
Osobe koje stoje ispred vlade surađuju u istom kriminalnom dijelu i dopuštaju toj osobi da im izdaje naredbe
Osobe koje me voze u zatvor lažu se međusobno i dogovaruju kako će i šta će dalje
Osoba koju sam ja optužio i zbog koje sam ja zvao policiju da dođe i da ga privede ali ne oni su u dogovoru sa policijom mene priveli i surađivali u tom zločinu sa
članovima vlade opet teški FAIL RP
Osoba namjerno provocira i pravi se da ne čuje pokušava izazvati nešto
Osoba u zatvoru pregledava dokaze koji su mu nametnuti od strane vlade i policije a ne što se zapravo dogodilo
Osobe koje me zatvaraju nisu mi dale pravo na poziv
Osoba koja piše kaznu ne govori za šta sam kažnjen
SVE U SVEMU TEŠKI CIRKUS OD STRANE VLADE SAHP a
TRAŽIMO DA SE PREGLEDAJU DETALJNO ID IGRAČA S OBZIROM KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA
Osoba odbija prikazati traženu legitimaciju
Osoba koja je odbila prikazati traženu legitimaciju tvrdi kako je on taj koji je dao potpis jućer na novi zakon a on ga u roku manjem od 24 sata
nakon što je novi zakon došao on ga prvi ne poštuje i radi teški FAIL RP smiješno malo koliko moraš biti sposoban za tako nešto i očekivati da netko poštuje zakon
Osobe koje stoje ispred vlade surađuju u istom kriminalnom dijelu i dopuštaju toj osobi da im izdaje naredbe
Osobe koje me voze u zatvor lažu se međusobno i dogovaruju kako će i šta će dalje
Osoba koju sam ja optužio i zbog koje sam ja zvao policiju da dođe i da ga privede ali ne oni su u dogovoru sa policijom mene priveli i surađivali u tom zločinu sa
članovima vlade opet teški FAIL RP
Osoba namjerno provocira i pravi se da ne čuje pokušava izazvati nešto
Osoba u zatvoru pregledava dokaze koji su mu nametnuti od strane vlade i policije a ne što se zapravo dogodilo
Osobe koje me zatvaraju nisu mi dale pravo na poziv
Osoba koja piše kaznu ne govori za šta sam kažnjen
SVE U SVEMU TEŠKI CIRKUS OD STRANE VLADE SAHP a
TRAŽIMO DA SE PREGLEDAJU DETALJNO ID IGRAČA S OBZIROM KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA
Last edited: