Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP izazivanje CR I 75022 8670 16316 8979 41943 77200 68870 72888 70912 72888

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
8670 16316 8979
Date of violation
Jun 12, 2026
Time of violation
14:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XZZnxLjceGI

zli

Player
Player
Osoba se zabija više puta u auto
Osoba odbija prikazati traženu legitimaciju
Osoba koja je odbila prikazati traženu legitimaciju tvrdi kako je on taj koji je dao potpis jućer na novi zakon a on ga u roku manjem od 24 sata
nakon što je novi zakon došao on ga prvi ne poštuje i radi teški FAIL RP smiješno malo koliko moraš biti sposoban za tako nešto i očekivati da netko poštuje zakon
Osobe koje stoje ispred vlade surađuju u istom kriminalnom dijelu i dopuštaju toj osobi da im izdaje naredbe
Osobe koje me voze u zatvor lažu se međusobno i dogovaruju kako će i šta će dalje
Osoba koju sam ja optužio i zbog koje sam ja zvao policiju da dođe i da ga privede ali ne oni su u dogovoru sa policijom mene priveli i surađivali u tom zločinu sa
članovima vlade opet teški FAIL RP
Osoba namjerno provocira i pravi se da ne čuje pokušava izazvati nešto
Osoba u zatvoru pregledava dokaze koji su mu nametnuti od strane vlade i policije a ne što se zapravo dogodilo
Osobe koje me zatvaraju nisu mi dale pravo na poziv
Osoba koja piše kaznu ne govori za šta sam kažnjen
SVE U SVEMU TEŠKI CIRKUS OD STRANE VLADE SAHP a

TRAŽIMO DA SE PREGLEDAJU DETALJNO ID IGRAČA S OBZIROM KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Last edited:

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Prihvaceno.
ID 75022 ce biti kaznjen za CR.
ID 70912 ce biti kaznjen za FailRP.
( Zabranjeno je namerno udaranje od druga kola svojim kolima ).
( Bahato ponasanje drzavnog sluzbenika bez korumpirane biografije i odgovarajuceg perka nije dozvoljeno ).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom