Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bane Pavlovic

Player
Player
1.Vaše ime u RL: Luka

2.Vaše godine: 16

3.Vremenska zona: GMT + 1

4.Prosječna aktivnost na dan: 5-8sati

5.Vaš Diskord:leg1y4

6.Vaše Ingame ime:Bane Pavlovic

7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za Bloods Street Gang:
2.1 Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram da imam iskustva u RP-u i u crime organizacijama, ovakvoj organizaciji treba snazna i cvrsta ruka koja ce postivati pravila RP-a i ruka koja ce drzati dobar odnos sa svim crime organizacijama u gradu. Kao igrac vrlo dobro znam pravila servera koja postujem i pratim.

2.2 Odlicno sam upoznat sa pravilima servera i bio sam vise puta veci cin u crime organizacijama tako da znam kako stvari funkcionisu, smatram da bih bio dobar konkurent za uzimanje Bloodsa zato sto sam vrlo dobro upoznat sa pravilima servera kao i sa pravilima crime organizacija, akcije koje bi ja i moji zamijenici vodili bi bile isplanirane prije polaska na akciju.

2.3 Zelim biti lider zato sto mislim da mogu poboljstari RP u crime organizacijama i na serveru i povecati aktivnost igraca na serveru sa kvalitetnim RP-om i velikim akcijama koje bi bile isplanirane. Također gledao bi i na turfove moj turf team ce biti slozen od dobrih pucaca i pucaca koji znaju sta rade i kako rade, pravila na turfu u mom teamu bi se postovala.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
.

1.U slucaju da uzmem organizaciju, pokuso bi da imam najveci broj i najaktivniji broj clanova.
2.Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
3.Svaki caln koji bude zelio da se uclani u bandu mora cce proci ispitivane o pravilima servera.
4.U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjen.
5.Istotako bi u dogovoru sa drugim bandama radili zajedno akcije.

Rankovi:
1.Na odsustvu

2.Klosar
3.Ghetto boy
4.City boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----