Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70280
Players nickname
Sleezy Sacy
Suspect ID
6767
Date of violation
Jun 13, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=D8UKG7Uy-uc

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
Ne razumem vaše optužbe kolega Slizni. Na dostavljenom video zapisu ispod možete videti da je moj GamePlay ceo normalan i da sam igrac sa puno gejm sensa. Tako da momci znate i sami #staylegit 🤪🤪🤪

Sleezy1

Player
Player
Ne razumem vaše optužbe kolega Slizni. Na dostavljenom video zapisu ispod možete videti da je moj GamePlay ceo normalan i da sam igrac sa puno gejm sensa. Tako da momci znate i sami #staylegit 🤪🤪🤪
Da da kolega ovo je samo clean montaza s puno skilla i bez ikakvih pomagala.

LukaZGV

Player
Player
Hejteri uvek hejtuju sta ces ipak sam na objasnio ligu al znamo svi kakav je rs po pitanju admina
Sine moj, ti si potpuno legit. Ne znam razlog zasto vas je postovani gospodin Sleezy okacio, meni je jako zao ali pored toga u ovim video klipovima nema nista sumnjivo... pogtovo u ovom prvom di je blurovan server...

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
Sine moj, ti si potpuno legit. Ne znam razlog zasto vas je postovani gospodin Sleezy okacio, meni je jako zao ali pored toga u ovim video klipovima nema nista sumnjivo... pogtovo u ovom prvom di je blurovan server...
bukvalno ono hejteri me uvek hejtuju ua

Status
Not open for further replies.
Top Bottom