By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hell nah broooOgisha kikiriki zeli da aura farma i zamolio me je da ga okacim. Kikiriki je best rage cheater i goat igrice.
#staylegit![]()
Da da kolega ovo je samo clean montaza s puno skilla i bez ikakvih pomagala.Ne razumem vaše optužbe kolega Slizni. Na dostavljenom video zapisu ispod možete videti da je moj GamePlay ceo normalan i da sam igrac sa puno gejm sensa. Tako da momci znate i sami #staylegit
Ti si sasvim legit igrac nema staNe razumem vaše optužbe kolega Slizni. Na dostavljenom video zapisu ispod možete videti da je moj GamePlay ceo normalan i da sam igrac sa puno gejm sensa. Tako da momci znate i sami #staylegit
Hejteri uvek hejtuju sta ces ipak sam na objasnio ligu al znamo svi kakav je rs po pitanju adminahell nah brooo![]()
Ja nisam hejter ja sam biggest fanHejteri uvek hejtuju sta ces ipak sam na objasnio ligu al znamo svi kakav je rs po pitanju admina
SIPAJTE MI CIVASSSDa da kolega ovo je samo clean montaza s puno skilla i bez ikakvih pomagala.
DOKK LAGANOO SVIRAAASIPAJTE MI CIVASSS
Sine moj, ti si potpuno legit. Ne znam razlog zasto vas je postovani gospodin Sleezy okacio, meni je jako zao ali pored toga u ovim video klipovima nema nista sumnjivo... pogtovo u ovom prvom di je blurovan server...Hejteri uvek hejtuju sta ces ipak sam na objasnio ligu al znamo svi kakav je rs po pitanju admina
bukvalno ono hejteri me uvek hejtuju uaSine moj, ti si potpuno legit. Ne znam razlog zasto vas je postovani gospodin Sleezy okacio, meni je jako zao ali pored toga u ovim video klipovima nema nista sumnjivo... pogtovo u ovom prvom di je blurovan server...
Ma ti sto hejtaju ti te vole trustbukvalno ono hejteri me uvek hejtuju ua
Svi ga vole on je bio jedini clean na rsMa ti sto hejtaju ti te vole trust
alo alo nemoj i da tebe okacimALO Nemoj te mi dirati Ogishu
alo alo nemoj i da tebe okacim
ides za banevade ezsamo ne to