TURKISH
Sayın yöneticiler, ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere, birisi grubumuza katıldı ve hiçbir görünür sebep olmaksızın bize hakaretler yağdırmaya başladı. Aile üyelerimin her birini tek tek uyardım, ancak siz de kabul edersiniz ki, birisi birdenbire karşınıza çıkıp sebepsiz yere size küfür etmeye başlasa, siz de mantıklı düşünemez ve muhtemelen aynı şekilde karşılık verirdiniz.
Ayrıca, orada benim kimliğimin de listelendiğini görüyorum, ancak ben bu kişiye hiçbir şekilde hakaret etmedim veya ona yönelik aşağılayıcı sözler sarf etmedim. Kısacası, bu şikayetin asılsız olduğunu ve ailemi hedef aldığını düşünüyorum.
ENGLISH
Dear admins, as you can see in the screenshots, someone joined our group and, for no apparent reason, started hurling insults at us. I warned each of my family members individually, but I think you’ll agree that if someone came up to you out of the blue and started swearing at you for no reason, you wouldn’t be able to think rationally either and would likely respond in kind.
Additionally, I see my ID listed there, but I have not in any way insulted this person or made any derogatory remarks directed at them. In short, I believe this complaint is baseless and is targeting my family.
Best Regards
Fonz Hubb