Gerçek hayatta adım: ege
18 yaşında mı (yaşınız OOC): 18
Saat dilimi + herzaman
Sunucu Oynadığım Zamana Göre (24H Saat Formatı Kullanarak): 09:00 - 13:00
Günlük ortalama çevrimiçi çalışma süresi (saatler): 8-12 saat
Discord ID'niz:
Karakterlerinizin adı (IC):
Oyundaki ID'niz: 161757
Oyun içi seviyeniz: 9
Konuşulan diller: İngilizce
Ek Bilgi-
şekilde katkıda bulunmaya hazır hissediyorum. Yönetici olmak, adil bir ortamı korumaya,oyunculara
ihtiyaç duyduklarında destek olmama ve sunucunun herkes için keyifli kalmasını sağlamam, kazandığım bilgi ve deneyimimi topluluğa geri vermek ve sunucu üyesi olarak büyümeye devam etmek için kullanmama olanak tanır
biri zor durumlarda sakin kalmak. Baskı veya çatışma ile başa çıkırken bile net düşünebiliyorum ve her zaman duygulara değil, gerçeklere dayanarak karar vermeye çalışıyorum.
Ayrıca çok gözlemciyim ve detaylara dikkat ediyorum, bu da durumları daha doğru anlamamı sağlıyor. Sonuçlara varmadan önce bilgileri analiz etmeyi seviyorum ve başkalarıyla
Bir diğer zayıflığım ise iletişimde çok doğrudan olabilmem; yanlış anlamalara yer bırakmak yerine dürüst ve açık olmayı tercih ediyorum. Ancak başkalarıyla
konuşurken her zaman saygılı, profesyonel ve nazik kalmaya dikkat ederim
başa çıkarken sakin kalmayı biliyorum. Karar vermeden önce her zaman dikkatle dinlemeye çalışırım ve sorunları çözerken adaletin önemli olduğuna inanıyorum. Ayrıca daha deneyimli yöneticilerden öğrenmeye ve ekibin beklediği standartlara uyum sağlamaya da hevesliyim. Performans ve sunucu
bilgimi sürekli olarak geliştirmek. İşinizi satmaya hazır mısınız?
Evet, bu sorumluluğa tamamen hazırım. Şu anda herhangi bir işletmem yok, bu yüzden bu gereklilik benim
için sorun olmaz. 6. Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek durmuş sorunu veya durum var mı?
Hayır, şu anda sunucu 7'deki aktivitemi ve erişilebilirliğimi
etkileyecek herhangi bir kişisel taahhüdüm veya durumum yok. Başvurunuz için dikkate almamız veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Dikkate alınması gereken özel bir şey yok, sadece fırsat verildiğinde öğrenmek, gelişmek ve yönetim ekibine olumlu katkı sağlamak için motive oluyorum.
Denetim için seç
18 yaşında mı (yaşınız OOC): 18
Saat dilimi + herzaman
Sunucu Oynadığım Zamana Göre (24H Saat Formatı Kullanarak): 09:00 - 13:00
Günlük ortalama çevrimiçi çalışma süresi (saatler): 8-12 saat
Discord ID'niz:
Karakterlerinizin adı (IC):
Oyundaki ID'niz: 161757
Oyun içi seviyeniz: 9
Konuşulan diller: İngilizce
Ek Bilgi-
1. Neden yönetici olmak ve RP-life'dan ayrılmak istiyorsun?
EN2'de geçirdiğim süre boyunca sunucuyu öğrenmek için çok zaman harcadım, kuralları anladım ve topluluk içinde birçok farklı durum yaşadım. Bu yolculuk, rol yapma ve sunucunun nasıl işlediğini güçlü bir şekilde anlamamı sağladı. Artık yeni bir meydan okumaya ve farklı birşekilde katkıda bulunmaya hazır hissediyorum. Yönetici olmak, adil bir ortamı korumaya,oyunculara
ihtiyaç duyduklarında destek olmama ve sunucunun herkes için keyifli kalmasını sağlamam, kazandığım bilgi ve deneyimimi topluluğa geri vermek ve sunucu üyesi olarak büyümeye devam etmek için kullanmama olanak tanır
2. Güçlü yönlerin neler?
En büyük güçlerimdenbiri zor durumlarda sakin kalmak. Baskı veya çatışma ile başa çıkırken bile net düşünebiliyorum ve her zaman duygulara değil, gerçeklere dayanarak karar vermeye çalışıyorum.
Ayrıca çok gözlemciyim ve detaylara dikkat ediyorum, bu da durumları daha doğru anlamamı sağlıyor. Sonuçlara varmadan önce bilgileri analiz etmeyi seviyorum ve başkalarıyla
3. Zayıf yönleriniz nelerdir?
Bazen bilgileri gözden geçirmek için ekstra zaman harcıyorum çünkü kararlarımın doğru ve haklı olduğundan emin olmak istiyorum. Kendim için yüksek standartlarım var ve her şeyin doğru şekilde yürütülmesini seviyorum. Bu bazen beni yavaşlatsa da, gereksiz hatalardan kaçınmamı da sağlıyor.Bir diğer zayıflığım ise iletişimde çok doğrudan olabilmem; yanlış anlamalara yer bırakmak yerine dürüst ve açık olmayı tercih ediyorum. Ancak başkalarıyla
konuşurken her zaman saygılı, profesyonel ve nazik kalmaya dikkat ederim
4. Yönetim ekibine hangi becerileri getirebilirsiniz?
Sabır, profesyonellik ve öğrenmeye güçlü bir istek getirebilirim. Farklı türde insanlarla başa çıkmakta rahatım ve anlaşmazlıklar veya zor durumlarlabaşa çıkarken sakin kalmayı biliyorum. Karar vermeden önce her zaman dikkatle dinlemeye çalışırım ve sorunları çözerken adaletin önemli olduğuna inanıyorum. Ayrıca daha deneyimli yöneticilerden öğrenmeye ve ekibin beklediği standartlara uyum sağlamaya da hevesliyim. Performans ve sunucu
bilgimi sürekli olarak geliştirmek. İşinizi satmaya hazır mısınız?
Evet, bu sorumluluğa tamamen hazırım. Şu anda herhangi bir işletmem yok, bu yüzden bu gereklilik benim
için sorun olmaz. 6. Şu anda veya yakın zamanda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir gerçek durmuş sorunu veya durum var mı?
Hayır, şu anda sunucu 7'deki aktivitemi ve erişilebilirliğimi
etkileyecek herhangi bir kişisel taahhüdüm veya durumum yok. Başvurunuz için dikkate almamız veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Dikkate alınması gereken özel bir şey yok, sadece fırsat verildiğinde öğrenmek, gelişmek ve yönetim ekibine olumlu katkı sağlamak için motive oluyorum.
Denetim için seç