Postovana Adminsitracijo, ja ne igram dugo na ovom projektu ali sam bio u Ashfordu (citerska familija) i kada sam bio u voice sa liderom on je rekao da je svestan toga sto je ubacio citere u fam zato sto ga nije briga da bude Kaznjen vec da POBEDJUJE evente po svaku cenu mogucu na ovoj zalbi koju sad dostavio je prihvacen zahtev za skidanje neformalne i igrac 80913 je dobio kaznu za Cheats a Ashford skidanje neformalne. Zamolicu da i lider familije (Alejandro Diablo I 70632) dobije kaznu za pomaganje citerima zato sto igrac 80913 nije bio jedini cheater u toj familiji vec se cela familija osnovala od CITERA.
ZAMOLICU DA SE IGRAC KAZNI ZATO STO CE OPET DA PREUZME NEKU FAMILIJU I DA UBACUJE CITERE I TIME NATERA LJUDE DA NE IGRAJU EVENTE !
: evo jos jedan dokaz gde sam mu napisao da izbaci lika koji je upalio godmode na vinograd njega je bas brigalo i nije ga kickao
ZAMOLICU DA SE IGRAC KAZNI ZATO STO CE OPET DA PREUZME NEKU FAMILIJU I DA UBACUJE CITERE I TIME NATERA LJUDE DA NE IGRAJU EVENTE !
Approved - Zahtev za skidanje neformalne| Ashford
Ubacili su engleze i nemce koji cituju na mrtvo ima i nekih nasih ljudi sto isto nemaju ruke i sto cituju na mrtvo evo dokaz:Video Unavailable na video zapisu se vidi kako clan spomenute familije pred informal eksplodira auta jednim metkov to je cisti cheat mislim ovo da je dovoljno da doticnoj...
gta5grand.com
: evo jos jedan dokaz gde sam mu napisao da izbaci lika koji je upalio godmode na vinograd njega je bas brigalo i nije ga kickao