Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Karakter ID 120 krsi 3 pravila 1.CD 2.Pravilo Zelene zone i 3.Gp 6.23 da bih dosao do cilja

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23453
Players nickname
Icono Star
Suspect ID
120
Date of violation
Jun 30, 2022
Time of violation
21.49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=A7uJO4-W2GI

Icono Star

Player
Player
Ukrao mi je 10ak metaka za revo sto je mogao sigurni bi ukrao i vise uz pomoc buga

Icono Star

Player
Player
Ma da li je to Velja nastavio po starom xD ?
Ne znam tko je on al se pre lose pregledaju snimke i zakljuci donesu na brzinu kad je u pitanju negjde mg ili slicno u tvom pow onda dobijes i ti kaznu ,ovaj karakter treba da dobie cak za 3 pravila kaznu

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
  • Prvi video pod 'Proofs: ' vam je privatan, popravite to.

Icono Star

Player
Player
Pod:
1.Zalba je vec resena, pravis 2 puta za jednu te istu stvar (Approved - pljackanje u zelenoj zoni ID 120)
2.Pickopoketao sam te van gz,tjt na granici i nista ti nisam uzeo
3.Kakav Bug ti pricas da sam iskoristio
izvini mogu i drukcije da rjesim ovu zalbu jer prvi admin nije je kako treba razmotrio zalbu to je njegova greska,a pod drugo sve se vidi na pow, debelo krsis rp i ne znas pravila htio bih uz malu kaznu da opet isto uradis i drugim karakterima,koristis tehnicki bug u zelenoj zoni na pijaci da robas nekog,namjernog ga ozljedujes da bi uspio u svom cilju..enyoj in your holiday

Moncler012

Player
Player
izvini mogu i drukcije da rjesim ovu zalbu jer prvi admin nije je kako treba razmotrio zalbu to je njegova greska,a pod drugo sve se vidi na pow, debelo krsis rp i ne znas pravila htio bih uz malu kaznu da opet isto uradis i drugim karakterima,koristis tehnicki bug u zelenoj zoni na pijaci da robas nekog,namjernog ga ozljedujes da bi uspio u svom cilju..enyoj in your holiday
Aj idi na fivem posto vidim da si odande dosao vama, nije ti ovo raspali fivem

Icono Star

Player
Player
Aj idi na fivem posto vidim da si odande dosao vama, nije ti ovo raspali fivem
idi ti na fivem pa radi sta hoces,jer osobe kao ja zele da ovaj server ide naprijed a ne da ga unazadivam na ovakav tebi slican nacin,btw ja sam u projekt ulozio preko 300e,zbog takvih kao ti ce da i ovo nastane raspali server

Icono Star

Player
Player
ne lazem ja nikog ja sam imao prije tvoje situcije nekih 10 metaka za revo,nakon tvoje situcije sam trebao da pucam i nisam imao te municije
i nemoj tu da me vrijedas jer cu ti i za ovo napraviti zalbu,jer ja nisam lazov

Moncler012

Player
Player
idi ti na fivem pa radi sta hoces,jer osobe kao ja zele da ovaj server ide naprijed a ne da ga unazadivam na ovakav tebi slican nacin,btw ja sam u projekt ulozio preko 300e,zbog takvih kao ti ce da i ovo nastane raspali server
vredjas server..... au

Moncler012

Player
Player
ja nikad nisam igrao fivem, a vidi se da ti jesi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom