Informacije
1. Vaše ime IRL Marko
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-7 sati
5. Vaš Discord .markopower
6. Vaše ingame ime Miskoo Spartas
7. Vaš ID 87358
Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
a) Zelim steci iskustvo lidera jer sam iskusan u vodjenju akcija i znam pravila servera
b) Voleo bih da postanem lider, jer to nije mala stvar, biti lider ne znaci samo vodjenje bande na akcije, nego ih nauciti sve stvari u vezi crimea i nagraditi ljude koji su aktivni bonusima, svako ko ne bi ispostovao moje kriterijume bice izbacen jer ako neko hoce da bude clan organizacije mora biti ozbiljan, i aktivan
c) Vec neko vreme crime organizacije nisu dovoljno dobre i aktivne i ja bih to promenio, zelim da crime opet postane dobar
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
a) Organizacija bi bila jako aktivna, isla bi na sve event jer bi ih motivisali dnevni ali i nedeljni bonusi, uveo bih dobre bonuse za ljude koji budu na kacijama, eventima i budu farbali grafite.
A bonusi bi bili sledeci
Dnevni:
Bonusi posle akcija
bonusi za grafite: 2000 po ofarbanom grafitu
Nedeljni:
Parashut na tajnoj: 10 000
Kradja NG kamiona: 40 000
Parashut na pomorskoj: 30 000
Najaktivniji HC: 40 000
Bonusi za akcije bi bili sledeci:
FZ raid: 20 000
GS, 24/7; 15 000
Talacka: 15 000
Podmornica: 10 000
b) Svako ko bi hteo da udje bio bi ispitan i nebi bilo ubacivanja bez ispitivanja jer se to smatra korupcijom i onaj koji ubaci nekog bez ispitivanja bi dobio BL
c) Kriterijumi za ulazak:
minimum 7 godina IC
dobro poznavanje pravila grada
Minimum 13 godina OOC
aktivnost
D)
Rankovi
14-Leader
13- The Godfather
12- Desna ruka
10-OG
9-Turf team leader
8-Turfer
7- Grafiti team leader
6- Grafiti team
5- ulica
4- Ghetto boy
3- Ghetto baby
2-Now
1- Suspend
e) Obavezni HC sastanci jednom nedeljno
f) Nece puno ljudi biti HC jer postoje ljudi koji dobiju HC a=i onda misle da ne moraju raditi nista, NE. HC treba da daju primer nizim cinovima i da ih vode na akcije
TO JE TO OD MENE,
SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA
POZDRAV: MISKOO SPARTAS
1. Vaše ime IRL Marko
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-7 sati
5. Vaš Discord .markopower
6. Vaše ingame ime Miskoo Spartas
7. Vaš ID 87358
Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
a) Zelim steci iskustvo lidera jer sam iskusan u vodjenju akcija i znam pravila servera
b) Voleo bih da postanem lider, jer to nije mala stvar, biti lider ne znaci samo vodjenje bande na akcije, nego ih nauciti sve stvari u vezi crimea i nagraditi ljude koji su aktivni bonusima, svako ko ne bi ispostovao moje kriterijume bice izbacen jer ako neko hoce da bude clan organizacije mora biti ozbiljan, i aktivan
c) Vec neko vreme crime organizacije nisu dovoljno dobre i aktivne i ja bih to promenio, zelim da crime opet postane dobar
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
a) Organizacija bi bila jako aktivna, isla bi na sve event jer bi ih motivisali dnevni ali i nedeljni bonusi, uveo bih dobre bonuse za ljude koji budu na kacijama, eventima i budu farbali grafite.
A bonusi bi bili sledeci
Dnevni:
Bonusi posle akcija
bonusi za grafite: 2000 po ofarbanom grafitu
Nedeljni:
Parashut na tajnoj: 10 000
Kradja NG kamiona: 40 000
Parashut na pomorskoj: 30 000
Najaktivniji HC: 40 000
Bonusi za akcije bi bili sledeci:
FZ raid: 20 000
GS, 24/7; 15 000
Talacka: 15 000
Podmornica: 10 000
b) Svako ko bi hteo da udje bio bi ispitan i nebi bilo ubacivanja bez ispitivanja jer se to smatra korupcijom i onaj koji ubaci nekog bez ispitivanja bi dobio BL
c) Kriterijumi za ulazak:
minimum 7 godina IC
dobro poznavanje pravila grada
Minimum 13 godina OOC
aktivnost
D)
Rankovi
14-Leader
13- The Godfather
12- Desna ruka
10-OG
9-Turf team leader
8-Turfer
7- Grafiti team leader
6- Grafiti team
5- ulica
4- Ghetto boy
3- Ghetto baby
2-Now
1- Suspend
e) Obavezni HC sastanci jednom nedeljno
f) Nece puno ljudi biti HC jer postoje ljudi koji dobiju HC a=i onda misle da ne moraju raditi nista, NE. HC treba da daju primer nizim cinovima i da ih vode na akcije
TO JE TO OD MENE,
SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA
POZDRAV: MISKOO SPARTAS