Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
240749-240659
Players nickname
Slening Federal
Administrators nickname
Harry_King
Date
Apr 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/jrIgzeU

SLENING

Player
Player
Sayın Yöneticiler

Hile (M) nedeniyle **240749 + 240659** kimlik numaralarıma uygulanan yasaklama için bu itirazı yazıyorum. Öncelikle yaptığım şeyden dolayı gerçekten çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ve hile yapmanın diğer oyuncular için adil olmadığını ve herkesin oyun deneyimini mahvedebileceğini anlıyorum.

Yanlış bir karar verdim ve gerçekten pişmanım. Geriye dönüp değiştirebilseydim, yapardım. Neden cezalandırıldığımı anlıyorum ve yaptıklarımın sonuçlarından kaçmaya çalışmıyorum. Olanlardan tamamen sorumluyum ve hata yaptığımı kabul ediyorum.

Gerekirse **para silme** işlemine de katılıyorum. Sonuçlarıyla yüzleşmem gerektiğini anlıyorum ve yeniden başlayıp daha iyisini yapabileceğimi kanıtlamaya hazırım. İlerlememi kaybetmek umurumda değil, sadece geri dönüp kurallara uyabileceğimi gösterme şansı istiyorum.

Herkesin hata yapabileceğini biliyorum ve gerçekten pişman olan herkesin ikinci bir şansı hak ettiğine inanıyorum. Sizden rica ediyorum, lütfen bana bu şansı verin. Bunun bir daha asla olmayacağına ve asla hile veya bana haksız avantaj sağlayan herhangi bir şey kullanmayacağıma söz veriyorum.

Topluluğun bir parçası olmayı gerçekten özledim ve geri dönüp doğru şekilde oynamak istiyorum. Güveninizi kırdığımı biliyorum ama umarım gerçekten pişman olduğumu ve değişmeye istekli olduğumu anlayabilirsiniz. Bundan sonra yöneticilere, kurallara ve oyunculara saygı duyacağım.

Başvurumu okumaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Bunu değerlendirdiğiniz için gerçekten minnettarım ve kendimi kanıtlamak için bana bir fırsat daha vereceğinizi umuyorum.

Samimi olarak
Federal hükümetin zayıflaması

Nik Payne

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator

Rejected

Incorrect Format​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom