Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Unblacklist Appeal | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85671
Players nickname
Igor Corelli
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 15, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/kbLDxLdm0w8?si=iqiI2nY2wi_J1SMG

Dele

Player
Player
Poštovana administracijo, dobro veče kao prvo!
Obraćam vam se u nadi da dobijem Admin Unblacklist. Više puta sam odbijen i kasnije mi je tek receno da posjedujem BL. U početku sam razmišljao sta sam to mogao uraditi jer nikad nisam dobio ban, u demorganu sam bio samo dvaput jer sam vozio auto po brdima(možete vidjeti u logovima) i stalno sam aktivan svaki dan. Onda sam malo razmišljao i shvatio sam sam u čemu sam pogriješio. Imao sam na diskord profilnoj nesto sto nisam trebao imati, nisam ni obracao na pažnju sta sam stavio. Kajem se zbog toga i kad sam shvatio da je to problem odmah sam sklonio. Iako igram samo 6 mjeseci, ovaj projekat mi se baš bas dopao i igram ga svaki dan. Pomažem novim igračima kao što su i meni pomagali, ne vredjam ostale i trudim se biti fer i korektan. Zamolio bih da dobijem drugu šansu, jer svaki čovjek zaslužuje drugu šansu u životu. Većina sadasnjih admina su bili čak i Blacklistovani sa servera, jedan je cak dobio admin BL I sve se to rijesilo, dobili su unban i sad su tu gdje jesu. Ja priznajem, ne mogu da se poredim sa njima ali se nadam da ćete imati bar trunku razumjevanja. Nisam citer niti ista, samo momak koji voli ovaj projekat i želi da zadobije vaše povjerenje i oproba se u Admin timu. Trudim se, igram puno a i nastavicu te se nadam da ću dobiti tu drugu šansu.
Hvala Abraham na čitanju i ugodan ostatak dana ti želim!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom