Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87671
Players nickname
Maras Bacojevic
Suspect ID
65808 54614
Date of violation
Jun 16, 2026
Time of violation
13:25
Proofs
https://youtu.be/Zd889ib6EDE

Novak Pavlovic

Player
Player
U pov-u se vidi: ja pljackam kucu ali 1.oni dolaze i odma me hapse bez razloga i da znaju nesto,2.kaze da pljackam kucu a nije proverio uopste da li sam ja ni da li ima nekog jos tu pored a i mogao sam da ne budem ja da hapsim a on ovo radi,3.on policajac a hoce da me pusta a i onako nije trebao da me hapsi,5.govori da sam mali nije ga briga sta prica (MG),6.kaze da je dosao od iza a dosao je od leve strane puta i kao proverio je a nije msm vidi se sve,7.prava mi nisu ocitana a treba dok smo na putu do doc i krece da me hapsi tek kad sam ga pocetio da nije on cita a da nisam ga pocetio zaboravio,8.daje mi legitimaciju a ja zavezan i prvo kaze dajem a posle kad je shvatio kaze prikazujem a meni i dalje stoji prva ponuda kad je rekao dajem,9. ID 72353 govori kako je ovaj rekao da sam ja rekao da je on ker a u pov-u se vidi da nisam.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 65808 će biti kažnjen za FailRP zbog nečitanja prava na putu do zatvora, zaplenjivanja stvari pre čitanja prava, neprimerenog ponašanja bez korumpirane biografije, pokušaja puštanja lica koje je učinilo krivično delo što se smatra koruptivnim.
ID 54614 nije prekršio pravila.
ID 87671 će biti kažnjen za G.P 3.1 zbog nazivanja igrača retardiranim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom