Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno donesena odluka | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
18846
Players nickname
Ivkezz Von
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 16, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1362111/

Ivkez Von

Player
Player
1.1 Ovako draga administracije , Moja organizacija dobila je kaznu za Fail RP od strane lider-a ili ti mene. Smatram da je kazna banalna i da nema smisla. Zakonik je doveden prije 5 dana . U proslom zakoniku je isto to pravilo bilo ali u rp se nikad nije odnosilo na tetovaze poput poljubca. U proslom zakoniku a u svim proslim zakonicima se ta tocka zakonika odnosila na tetovaze koje pomazu u kriminalu (Kostur na glavi i ciglice na saci). Poljubac na obrazu koji ja imam kroz rp se moze provesti na 100 nacina kao sto sam ja govorio da mi je to osto karmin od zene dok me poljubila ujutro prije posla. Smatram da kazna nema smisla iz bas tog razloga sto se ovaj poljubac moze prevesti u 20 razlicitih rp situacija. Smatram da sam djelomicno kriv ali nema smisla da moja cjela organizacija zbog mene bude kaznjena za to. Administracija i svi ostali vidjeli su me vise puta sa tom istom tetovazom niko mi nista nije rekao.

1.2 Prosli lideri iz LSPD, SAHP-a , EMS-a i FIB-a imali su slicne tetovaze i nikad nisu bili kaznjeni za iste. Kao sto sam vec rekao zakonik je dosao prije 5 dana i nije humano da se kroz 5 dana sve razumije i procita, Prosli zakonik je bio tu godinama. Osobno ja i moji zamjenici smo isli vec na dosta sastanaka kod GOV-a i raspitivali se za druge tacke zakonika koje nam nisu bile jasne. Nazalost nismo uspjeli doci do te tacke da se malo vise raspitamo o njoj. Tetovazu sam sada skinuo i obavjestio sve moje zaposlene o takvim tetovazama da se nesmiju imati ako je to tako kako se trvdi u zakoniku.

1.3 Zakonik ima preko 300+ clanaka i preko 150+ tocaka tesko je zapantiti sve tocke i tocno sta znace i obrazlozenje svake tocke u roku od par dana (Dobil smo mi zakonik prije na uvid tokom potpisa ali sami GOV je reko da to nije 100% finalna verzija i da ce dodji do promjena).

1.4 Samim time ako se gleda sa te strane gledista, da sam ja preksio pravilo zasto onda osoba koja je snimila taj pov nije dobila kaznu zato sto i on ima tetovaze po rukama isto tako i 3+ clana LSPD-a (Osoba koja kaci id 53544 osoba pored Ruki Bushido ID 88455 i osoba Sasa Nworaa ID 30929) pored u snimku ima tetovazu po rukama jasno u zakoniku pise da nesmeju isto tako imati bilo kakve tetovaze po rukama. Zasto tu organizacija LSPD nije kaznjena za korupciju 3+ clana? Ja cu vam dati odgovor zato sto niko nije razumio 100% tu tocku zakonika.

1.5 Raspitali smo se sa vise admina i njima isto ova situacija nije bila jasna.

1.6 Vodim organizaciju vec 55 dana ostalo mi je jos 5 dana , imali smo jedan od najacih sahpova koje je ovaj server vidio , i radi ovih banalnih stvari da mi neuspjevamo uspjesno zavrsiti mandat nema smisla. Moj predlog je da se warn skine samim ovim mi kao i cjelo kupni state upozoreni smo ovim trenutkom na ovaj dio zakonika. Smatram da je doslo do zabune između prijašnog zakonika i to je to.

1.7 Uz ovo sve ovo je klasicno nabijanje warn-a osoba je imala vise puta interakciju samnom i vise puta je mogla vidit da imam tu tetovazu i ona odluci okaciti ovu zalbu tek pred kraj mandata. Nije li to malo sumljivo?

1.8 Isto tako i sami nas curator nije znao za to pravilo i mislio je da to pravilo vazi za kriminalne tetovaze isto sto smo i mi mislili.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom