Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Youngstar___

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Eman
2.Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:(UTC+01:00)
4. Od kada do kada ste inace ingame :12:00 do mozda 21:00 nekad i vise
5. Prosjecna aktivnost po danu:6-8
6.Vas diskord:s1mple___1
7.Vas ing ime:Sergei Youngstar
8. Vaš ID:73635
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

1.Zasto zelite postat admin?

Želim postati admin jer sam aktivan na serveru, poznajem pravila i želim pomoći da server bude fer i ugodan za sve igrače. Smatram da mogu doprinijeti održavanju reda,
pomoći novim igračima i reagovati na probleme na miran i korektan način. Admin poziciju ne vidim kao privilegiju, već kao odgovornost.​

2.Koje su vase prednosti?

Moje prednosti su aktivnost na serveru i odgovornost. Dobro poznajem pravila i trudim se biti fer prema svima. Znam smireno rješavati probleme, slušati obje strane i donositi odluke bez favorizovanja. Također sam spreman pomoći igračima i raditi u timu s ostalim adminima ili buducim kolegama.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Ponekad znam biti previše samokritičan i želim da sve bude odrađeno kako treba, ali radim na tome da budem efikasniji. Također, još uvijek učim neke naprednije admin situacije, ali sam spreman prihvatiti savjete i brzo učiti iz iskustva.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Da, spreman sam napustiti RP život i preuzeti admin ulogu kada je to potrebno. Svjestan sam da admin mora biti neutralan, objektivan i fokusiran na pravila servera, te da ta uloga nosi veću odgovornost od samog RP-a.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?

Nemam ga,ali da ako bi ga imao.​

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni ?

Trenutno imam školske obaveze koje mi ponekad mogu ograničiti aktivnost, ali to ne utiče ozbiljno na moju dostupnost. Dobro organizujem vrijeme i mogu biti aktivan kada je to potrebno.​

Hvala na vasem vremenu dok ste citali i nadam se dobrom odgovoru :)

Hvala na čitanju 𝓢𝓮𝓻𝓰𝓮𝓲 ...

👾

Top Bottom