ЛИДЕР АПЛИКАЦИЈА – THE FAMILIES GANG
Основне информације
Име ИРЛ: Павле
Године: 17
Временска зона: GMT +2
Просек онлајн по дану: 4–12 сати
Discord: pavlee091
Име у игри: Jopa Nwora
ID: 88939
За коју организацију се пријављујете?,
The Families Gang
Зашто желите да будете лидер ове организације?,
Љубав према организацији
The Families Gang је организација која ми је одувек била једна од најзанимљивијих на серверу. Свиђа ми се њен стил, историја и начин функционисања. Верујем да могу да допринесем њеном развоју и да је вратим међу најактивније организације на серверу.
.
Искуство у криминалним организацијама
Током свог времена на серверу стекао сам велико искуство у криминалним организацијама. Био сам члан Ballas Gang-а, Vagos Gang-а, Marabunta Grande и The Families Gang-а, где сам научио како функционишу различите врсте акција, организација чланова, комуникација и тимски рад.
Боравак у различитим организацијама ми је омогућио да стекнем искуство у криминалном RolePlay-у и да разумем како успешна организација треба да функционише. Научио сам колико су дисциплина, активност и добра организација важни за напредак целе екипе.
Сматрам да ми стечено искуство и познавање рада криминалних организација дају добре основе за вођење The Families Gang-а као лидера.
Организација и одговорност
Сматрам да лидер треба да буде активан, одговоран и спреман да помогне својим члановима. Поседујем довољно времена и воље да водим организацију на озбиљан начин и да одржавам добру атмосферу међу члановима.
План за побољшање RolePlay-а у организацији,
Квалитетна регрутација
Пријем нових чланова не би био заснован само на активности већ и на њиховом понашању, познавању правила и жељи за RolePlay-ом.
Услови за улазак:
Минимум 5 година у граду,
Минимум 13 година OOC,
Познавање правила сервера,
Микрофон и добра комуникација,
Озбиљан приступ организацији,
Редовне активности
Свакодневно бих организовао различите активности као што су графити, турфови, патроле по крају, RP састанци и друге криминалне акције како би организација увек била активна.
Дисциплина и поштовање
У организацији би важила јасна правила. Вређање, токсично понашање и непоштовање надређених не би били толерисани.
Састанци
Организовао бих састанке неколико пута недељно како бисмо разговарали о проблемима, новим идејама и плановима за наредне акције.
Графити и територије
Посебан тим био би задужен за графите и контролу територија. На тај начин би организација била препознатљива и активна током целог дана.
Комуникација
Свака акција имала би свог вођу који би био задужен за координацију чланова преко радија. Добра комуникација значајно повећава успех сваке акције.
Систем ранкова,
15 – Leader
14 – Deputy
13 – High Command
12 – Commander
11 – OG
10 – Veteran
9 – Turf Captain
8 – Ghetto Boss
7 – Graffiti Team
6 – Graffiti Team
5 – Graffiti Team
4 – Gangster
3 – Member
2 – Rookie
1 – Suspendovan
Rank-Up систем,
Активност на графитима,
Учешће у акцијама,
Поштовање правила организације,
Лојалност и понашање,
Допринос развоју организације,
Виши рангови би се добијали искључиво заслугом, активношћу и поверењем које члан покаже у организацији.
Бонус систем,
Циљ бонус система је да награди активне и посвећене чланове који доприносе развоју организације.
Бонуси за акције
24/7 Пљачка – $20.000,
Gun Store Пљачка – $20.000,
Талачка ситуација – $15.000,
FZ Raid – $30.000,
Бонуси за активност
По графиту – $4.000,
Kill на Turf-у (уз доказ) – $1.000,
NG Камион – $40.000,
Падобран тајна радња – $15.000,
Позвани пријатељ – $15.000,
Бонуси би се исплаћивали редовно и искључиво на основу доказа и активности чланова.
Закључак,
Сматрам да имам довољно искуства, активности и воље да успешно водим The Families Gang. Због искуства које сам стекао у различитим криминалним организацијама, верујем да могу успешно да водим организацију и допринесем њеном развоју.
Мој циљ је да створим организовану, активну и квалитетну организацију у којој ће чланови уживати у RolePlay-у, поштовати правила сервера и заједно градити једну од најјачих криминалних организација на серверу.
Основне информације
Име ИРЛ: Павле
Године: 17
Временска зона: GMT +2
Просек онлајн по дану: 4–12 сати
Discord: pavlee091
Име у игри: Jopa Nwora
ID: 88939
За коју организацију се пријављујете?,
The Families Gang
Зашто желите да будете лидер ове организације?,
Љубав према организацији
The Families Gang је организација која ми је одувек била једна од најзанимљивијих на серверу. Свиђа ми се њен стил, историја и начин функционисања. Верујем да могу да допринесем њеном развоју и да је вратим међу најактивније организације на серверу.
.
Искуство у криминалним организацијама
Током свог времена на серверу стекао сам велико искуство у криминалним организацијама. Био сам члан Ballas Gang-а, Vagos Gang-а, Marabunta Grande и The Families Gang-а, где сам научио како функционишу различите врсте акција, организација чланова, комуникација и тимски рад.
Боравак у различитим организацијама ми је омогућио да стекнем искуство у криминалном RolePlay-у и да разумем како успешна организација треба да функционише. Научио сам колико су дисциплина, активност и добра организација важни за напредак целе екипе.
Сматрам да ми стечено искуство и познавање рада криминалних организација дају добре основе за вођење The Families Gang-а као лидера.
Организација и одговорност
Сматрам да лидер треба да буде активан, одговоран и спреман да помогне својим члановима. Поседујем довољно времена и воље да водим организацију на озбиљан начин и да одржавам добру атмосферу међу члановима.
План за побољшање RolePlay-а у организацији,
Квалитетна регрутација
Пријем нових чланова не би био заснован само на активности већ и на њиховом понашању, познавању правила и жељи за RolePlay-ом.
Услови за улазак:
Минимум 5 година у граду,
Минимум 13 година OOC,
Познавање правила сервера,
Микрофон и добра комуникација,
Озбиљан приступ организацији,
Редовне активности
Свакодневно бих организовао различите активности као што су графити, турфови, патроле по крају, RP састанци и друге криминалне акције како би организација увек била активна.
Дисциплина и поштовање
У организацији би важила јасна правила. Вређање, токсично понашање и непоштовање надређених не би били толерисани.
Састанци
Организовао бих састанке неколико пута недељно како бисмо разговарали о проблемима, новим идејама и плановима за наредне акције.
Графити и територије
Посебан тим био би задужен за графите и контролу територија. На тај начин би организација била препознатљива и активна током целог дана.
Комуникација
Свака акција имала би свог вођу који би био задужен за координацију чланова преко радија. Добра комуникација значајно повећава успех сваке акције.
Систем ранкова,
15 – Leader
14 – Deputy
13 – High Command
12 – Commander
11 – OG
10 – Veteran
9 – Turf Captain
8 – Ghetto Boss
7 – Graffiti Team
6 – Graffiti Team
5 – Graffiti Team
4 – Gangster
3 – Member
2 – Rookie
1 – Suspendovan
Rank-Up систем,
Активност на графитима,
Учешће у акцијама,
Поштовање правила организације,
Лојалност и понашање,
Допринос развоју организације,
Виши рангови би се добијали искључиво заслугом, активношћу и поверењем које члан покаже у организацији.
Бонус систем,
Циљ бонус система је да награди активне и посвећене чланове који доприносе развоју организације.
Бонуси за акције
24/7 Пљачка – $20.000,
Gun Store Пљачка – $20.000,
Талачка ситуација – $15.000,
FZ Raid – $30.000,
Бонуси за активност
По графиту – $4.000,
Kill на Turf-у (уз доказ) – $1.000,
NG Камион – $40.000,
Падобран тајна радња – $15.000,
Позвани пријатељ – $15.000,
Бонуси би се исплаћивали редовно и искључиво на основу доказа и активности чланова.
Закључак,
Сматрам да имам довољно искуства, активности и воље да успешно водим The Families Gang. Због искуства које сам стекао у различитим криминалним организацијама, верујем да могу успешно да водим организацију и допринесем њеном развоју.
Мој циљ је да створим организовану, активну и квалитетну организацију у којој ће чланови уживати у RolePlay-у, поштовати правила сервера и заједно градити једну од најјачих криминалних организација на серверу.