Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

krix escobar

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateja Milojevic
2. Vaše godine: IC: 14 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 11h
5. Vaš Discord: krix_escobar
6. Vaše ingame ime: krixx escobar
7. Vaš ID: 88740

Dodatne informacije

1. Lider za: The Ballas Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Želio bih da postanem lider Ballasa jer smatram da imam dovoljno iskustva, znanja i odgovornosti za vođenje jedne ozbiljne organizacije. Dugo sam prisutan u gradu i kroz to vrijeme bio sam član skoro svih većih bandi, gdje sam stekao veliko iskustvo u radu sa ljudima, organizaciji članova i održavanju discipline. Imao sam priliku da učim od različitih lidera i da vidim kako funkcionišu uspješne organizacije, ali i koje greške treba izbjegavati.

Smatram da lider treba biti osoba koja će svojim primjerom voditi ostale članove, održavati red unutar organizacije i donositi odluke koje su najbolje za cijelu ekipu. Kao lider Ballasa potrudio bih se da organizacija bude aktivna, složna i poštovana u gradu, kao i da članovi budu disciplinovani i međusobno korektni.

Takođe, imam dovoljno vremena za liderske obaveze i spreman sam da se maksimalno posvetim organizaciji. Moj cilj nije samo da budem lider, već da napravim jaku i stabilnu ekipu koja će biti prepoznatljiva u gradu i koja će svojim radom pokazati ozbiljnost i kvalitet. Vjerujem da svojim iskustvom mogu uspješno voditi Ballase i opravdati ukazano povjerenje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji jeste da se više pažnje posveti samoj priči organizacije, a ne samo svakodnevnim aktivnostima. Smatram da bi članovi trebali više međusobno komunicirati, graditi odnose unutar organizacije i učestvovati u raznim događajima koji doprinose razvoju same ekipe. Takođe, važno je da svaki član ima svoju ulogu i odgovornost kako bi organizacija djelovala što realnije i organizovanije.
Pored toga, redovne aktivnosti, sastanci i uključivanje svih članova u dešavanja organizacije doprinijeli bi boljoj atmosferi i većoj aktivnosti. Na taj način organizacija ne bi bila samo grupa ljudi na okupu, već prava i složna ekipa sa svojim ciljevima, pravilima i pričom u gradu.

Rankovi u org:
1: suspend
2: Newboy
3: Ghetto Baby
4: Ghetto Boy
5: Ghetto Warrior
6: Drug Delaer

7:Graffit team
8-Graffit team Leader
9-Turfer
10-O.G.
11-Comander