Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

vojin divljak

Player
Player

1.Ime:Vojin Groti​

2.Pol: muski

3.Starost:30​

4.Rasa: belac​

5.Nacionalnost: Srbin​

6.Mesto rođenja: Los Santos​

7.Otac: Milan Grotti​

8.MAJKA: Ivana Grotti​

9.Težina: 75kg​

10.Visina: 186cm​

11.Boja očiju: zelene​

12.Boja kose: crno​

13.Tetovaže: noge, ruke, ledja​

14.Prednosti: inteligentan lukav​

15.Slabost: nemam slabosti​

----------------------------------------------------------------------------------------------​

Biografija 200+ reci.​

Rođen sam u Los Santosu, tom gradu koji nikad ne spava, svaka ulica tamo ima neku svoju priču. Moj otac Milan, on je bio tip koji se uvek snašao, ma šta se desilo, a majka Ivana, ona je bila ta tiha snaga, uvek smirena, ali kad je stvarno teško, nepokolebljiva. Od malih nogu sam nekako učio da balansiram između toga, očeve snalažljivosti i majčine mudrosti, nije bilo lako to sve pomiriti. Odrastanje tu nije bilo neka bajka, grad te brzo uhvati u svoje pravila, htela ti to ili ne. Ja sam učio da čitam ljude, da prepoznam opasnost pre nego što se stvarno pojavi, kako da ostanem korak ispred. Dok su druga deca sanjala o mirnom životu, ja sam se fokusirao na to, Milan me je učio da nikad ne pokazujem sve karte, a Ivana da ne zaboravim ko sam i odakle dolazim. To je ostalo sa mnom. Kroz godine sam izgradio svoje ime, ali ne na neki javni način, više tiho, radim pametno, uvek imam plan B negde u glavi. U ovom gradu poverenje je retka stvar, zato ga ne dajem olako, ali oni koji ga dobiju, mogu da računaju na mene, to je sigurno. Ne volim pažnju, ne tražim probleme, ali ako me pronađu, spreman sam na sve. Los Santos me je oblikovao tako. Danas znam vrednost svakog poteza, grad me nije slomio, samo me promenio. Dok drugi pričaju svoje priče naglas, moja ostaje između redova, tamo gde je samo retki mogu da shvate, ili možda ne. To je to, mislim da je dovoljno za sada.​

----------------------------------------------------------------------------------------------​

1.Vojin može uzeti pasoš sa revolverom u ruci.​

2.Vojin moze da pretrazuje sa revolverom u ruci.​

3.Vojin moze da koristi heavy oruzje(heavy sniper,masinka...)​

4.Vojin moze da ide 2v1 jer je predobar pucac.​

5.Vojin moze da dize ljude sa revolverom.​

6.Vojin moze da vozi svaki auto do 60km/h off-road zbog odlične vozacke vestine.​

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

HVALA NA IZDVOJENOM VREMENU:​

Vojin Grotti;):devilish:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom