Vaše ime IRL:Ognjen
Vaše godine:16
Vremenska zona:+1
Prosjek online po danu:5-10
Vaš Discord: ognjendobronxx
Vaše ime u igri: Ognjen doBronxx
Vaš ID: 74795
1.Dodatne informacije Lider za The Families gang
1.1 Želim da budem lider The Families Gang-a jer sam stekao iskustvo u organizaciji i radu sa ljudima, a verujem da mogu da doprinesem da organizacija bude još aktivnija i složnija.
1.2 Nije mi cilj samo da imam veću poziciju, već da preuzmem odgovornost i pomognem članovima kada je to potrebno. Trudio bih se da održim red, poštovanje i dobru atmosferu, kao i da budem neko kome članovi mogu da veruju.
1.3 Smatram da lider treba da bude primer drugima i da radi u interesu cele organizacije, a ne samo svog ličnog interesa.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Vaše godine:16
Vremenska zona:+1
Prosjek online po danu:5-10
Vaš Discord: ognjendobronxx
Vaše ime u igri: Ognjen doBronxx
Vaš ID: 74795
1.Dodatne informacije Lider za The Families gang
1.1 Želim da budem lider The Families Gang-a jer sam stekao iskustvo u organizaciji i radu sa ljudima, a verujem da mogu da doprinesem da organizacija bude još aktivnija i složnija.
1.2 Nije mi cilj samo da imam veću poziciju, već da preuzmem odgovornost i pomognem članovima kada je to potrebno. Trudio bih se da održim red, poštovanje i dobru atmosferu, kao i da budem neko kome članovi mogu da veruju.
1.3 Smatram da lider treba da bude primer drugima i da radi u interesu cele organizacije, a ne samo svog ličnog interesa.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Poboljšanje komunikacije i organizacije među članovima
Smatram da bi kvalitet RolePlay-a bio znatno bolji kada bi postojala još bolja komunikacija između članova organizacije. Važno je da se članovi međusobno dogovaraju oko RP situacija, planiraju akcije i redovno razmenjuju informacije. Na taj način bi bilo manje nesporazuma, a više kvalitetnih i zanimljivih RP scena u kojima svi mogu da učestvuju. - Veće uključivanje novih i manje aktivnih članova
Često se dešava da se novi članovi teže uključe u dešavanja organizacije. Moj predlog je da se više pažnje posveti njihovom uvođenju u RP i da im se daju određeni zadaci i prilike da se dokažu. Tako bi se osećali kao važan deo organizacije, stekli više iskustva i bili motivisaniji da budu aktivni i doprinose zajedničkoj priči. - Fokus na kvalitetan i realističan RolePlay
Mislim da bi trebalo više pažnje posvetiti realističnom RolePlay-u i razvoju priče unutar organizacije. Umesto da se sve svodi na svakodnevne rutinske aktivnosti, bilo bi dobro organizovati različite RP događaje, sastanke, pregovore sa drugim organizacijama i slične aktivnosti koje bi dodatno obogatile igru. Takođe, važno je da se IC i OOC stvari ne mešaju kako bi RP ostao što kvalitetniji i zanimljiviji za sve učesnike.
Rankovi:
- Youngin'
- Lil Homie
- Homie
- Trusted Homie
- Street Runner
- Hustler
- Shot Caller
- OG Member
- Big Homie
- Block Captain
- Gang Captain
- Underboss
- Leader
Hvala na citanju i nadam se pozivu na intervju.
Ognjen doBronxx
Ognjen doBronxx