Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica_Tosicc
Administrators nickname
Dukat_Velascoo
Date
Jun 18, 2026
Time
00:00
Proofs
xx

Ivica Tosic

Player
Player
Malopre je bilo ispitivanje za FIB... Niko nije izabran za lidera. Nas trojica smo se pojavili na intervjuu. Ova dovjica su imali po 20 i 16 gresaka, dok sam ja imao 6 ili 7, zaboravio sam iskreno. Uglavnom, greske koje sam napravio su banalne, uglavnom fali jedna rec ili tako nesta, preko godinu dana nisam bio na ispitivanjima...Smatram da je admin pogresio i da sam sa ubedljivom razlikom bio bolji od drugih kandidata i da treba da mi se pruzi sansa. Hvala na idvojenom vremenu.

Da dodam jos u vezi gresaka...Primer za FearRp koji sam dao je bio: U zatvoru sam hapse me, odvezu me i krenem da bezim a njih 10 stoji naoruzaono oko mene. Dukat kaze da to nije Fear. Verovatno nije najbolji primer, ali mozda moze da se smatra pod Fear.
Za NLR: Rekao sam da je to New Life Rule i da se odnosni na to da se ne smem da se vratim na mesto na koje sam umro pre nego sto preodje 15min i da ne smem da se secam. Admin kaze da nije tacno jer moram da kazem da ne smem da se vratim u istu situaciju...Glupost.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom