Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal Deciving higher up administrator I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79958
Players nickname
Pashaa Foreverr
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 30, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ym5fXEJ

Grotti Flow

Player
Player
Postovani admini,

Dobio sam ban za ,,Deciving higher up administrator,,.Ja u pocetku kad sam dobio ban nisam znao sta je to pravilo i mislio sam da je greska admina dok mi drugari sa kojima sam igrao nisu rekli da sam ja kriv.Mogu da objasnim sta se desilo i mogu da obecam da se vise nikad nece desiti.Naime ja sam bio dobio ban na acc 79958 za G.P 1.1 i trazio sam unban i dobio sam.Posto dok sam bio na banu igrao sam na drugom gta i drugom social clubu igrao sam druge servere engleske servere.Ja sam trazio unban i dobio sam i rekao sam da cu nastaviti da igram na tom social club na kom je napravljen acc.Medjutim ja sam bio toliko zeljan da igram igricu tako da nisam se ni setio da ne igram na prvobitnom social club nego na nekom drugom namenjen za engleske servere.Posle otp mesec dana sam dobio ban za ,,Deciving higher up administrator,, i skontao sam sta to znaci.Znaci da sam slagao administraciju.A dobio sam ban zato sto nisam ispostovao admina i nisam igrao na originalnom social club.Sada vas zadnji put molim za unban i obecavam da cu igrati na prvobitnom social club na kome je napravljen acc.Necu napraviti gresku kao prosli put i postovacu sva pravila ovog projekta.Molim za unban i obecavam da je ovo zadnja greska koju sam ja napravio.Hvala vam na citanju.Srdacan pozdrav.Vas Pashaa Foreverr

Status
Not open for further replies.
Top Bottom