Informacije
1. Vaše ime u RL: Boban Avramovic
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona
Moja vremenska zona je: (GMT+2)
4. Prosječna aktivnost na dan: 4/5 sati vikendom 6 do 8 sati
5. Vaš Diskord: Kevin Nikic 519#7981
6. Vaše Ingame ime
Kevin Nikic
7. Vaš ID: 519
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želeo bih da se prijavim kao ADMIN na Grand Role Play za Balkanski server
Ja sam vrlo poštena osoba kojoj bi osoba želela da pomogne drugim ljudima, posebno na serveru na kojem ima mnogo igrača, potrebna je velika pomoć.
Podržavam svakog igrača bez obzira na to sviđa li mi se ova osoba ili ne, na kraju krajeva, ne radi se o meni, već o održavanju ovog servera, pre svega pažnjom i redom.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je sto znam vecinom kako funkcionise server i sve ostalo, bio sam vec admin na nekoliko servera i znam koja je duznost admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
1. Često sam nezadovoljan onim što radim, uvek želim da se poboljšam čak i ako je već savršeno.
2. Volim da razgovaram (zavisi od situacije)
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno da, Zašto? Jednostavno, nisam osoba koja mora da se uključi u igru, ali želim da podržim druge igrače njihovom zabavom i da im pomognem oko problema.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
1. Vaše ime u RL: Boban Avramovic
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona
Moja vremenska zona je: (GMT+2)
4. Prosječna aktivnost na dan: 4/5 sati vikendom 6 do 8 sati
5. Vaš Diskord: Kevin Nikic 519#7981
6. Vaše Ingame ime
Kevin Nikic
7. Vaš ID: 519
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želeo bih da se prijavim kao ADMIN na Grand Role Play za Balkanski server
Ja sam vrlo poštena osoba kojoj bi osoba želela da pomogne drugim ljudima, posebno na serveru na kojem ima mnogo igrača, potrebna je velika pomoć.
Podržavam svakog igrača bez obzira na to sviđa li mi se ova osoba ili ne, na kraju krajeva, ne radi se o meni, već o održavanju ovog servera, pre svega pažnjom i redom.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je sto znam vecinom kako funkcionise server i sve ostalo, bio sam vec admin na nekoliko servera i znam koja je duznost admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
1. Često sam nezadovoljan onim što radim, uvek želim da se poboljšam čak i ako je već savršeno.
2. Volim da razgovaram (zavisi od situacije)
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno da, Zašto? Jednostavno, nisam osoba koja mora da se uključi u igru, ali želim da podržim druge igrače njihovom zabavom i da im pomognem oko problema.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.