Informacije
1. Vaše ime u RL: Josip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3h-6h
5. Vaš Diskord: jox#0075
6. Vaše Ingame ime: Leo Angelo
7. Vaš ID: 8802
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
· Poznavanje svih RP pravila, kao I poznavanje pravila grada.
· Predhodno iskustvo na visim pozicijama u vise organizacija (FIB Lider, LSPD 3+ mandata kao Komanda I Vrhovna Komanda, SAHP 1 mandat kao Komanda, BLOOD STREET GANG, BALLAS kao jedan od vecih cinova) te samim tim mislim da imam dovoljno iskustva u svim predelima, tako da mi ne bi bio problem da resavam bilo koju vrstu zalbi.
· Veoma sam smiren, pazljivo pogledam situaciju I svaku sitnicu sklopim tako da konacna odluka bude veoma korektna.
· Jedna od prednosti mi je to sto umem da prihvatim I priznam gresku, pa uvek pokusam da popravim svoje greske I usavrsim svoje znanje.
· Umem da prihvatim kritike I savete koje dobijam za svoj rad.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
1. Vaše ime u RL: Josip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3h-6h
5. Vaš Diskord: jox#0075
6. Vaše Ingame ime: Leo Angelo
7. Vaš ID: 8802
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Posle mog duzeg iskustva u RP-u zelim da se oproban u necem novom.
- Mislim da pre svega svojim znanjem mogu da doprinesem ovoj zajednici, te samim tim smanjim kolicinu krsenja pravila.
- Svoje slobodno vreme provodim gledajuci zalbe na forumu tako da sam se dosta nagledao istih I mislim da bih bio dobar u resavanju zalbi.
- Volio bih pomagati igracima kako bi zavoljeli ovaj server i kako bi uživali u njemu.
- Odgovarao bih na tikete sto prije moguce i svakom igracu bih izasao u susret sto prije.
· Poznavanje svih RP pravila, kao I poznavanje pravila grada.
· Predhodno iskustvo na visim pozicijama u vise organizacija (FIB Lider, LSPD 3+ mandata kao Komanda I Vrhovna Komanda, SAHP 1 mandat kao Komanda, BLOOD STREET GANG, BALLAS kao jedan od vecih cinova) te samim tim mislim da imam dovoljno iskustva u svim predelima, tako da mi ne bi bio problem da resavam bilo koju vrstu zalbi.
· Veoma sam smiren, pazljivo pogledam situaciju I svaku sitnicu sklopim tako da konacna odluka bude veoma korektna.
· Jedna od prednosti mi je to sto umem da prihvatim I priznam gresku, pa uvek pokusam da popravim svoje greske I usavrsim svoje znanje.
· Umem da prihvatim kritike I savete koje dobijam za svoj rad.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Inace sam smiren ali ukoliko dodje do nepravde umem da postanem ljut.
- Tvrdoglavost.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Da
- Da
Last edited: