informacije
1. Vaše ime u RL:Omer
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord:Senty Masina#2573
6. Vaše Ingame ime: Senty Reyli
7. Vaš ID: 8691
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Dugo sam na ovom serveru imao sam dosta kazni kao pocenik,pa sam odlucio da promenim rp zivot i znati sva
pravila.Kad smo vec kod pravila znam mnogo pravila i generalna pravila 10/10 i znam kako sve treba funkcionirati.
2. Koje su vaše prednosti?
Uvek sam tu da pomognem igracu i potrudit cu se da sto brze odgovaram na pitanja kao admin.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Pa u glavnom kada je neka bas jaka RolePlay situacija,psovanje ili vredjanje roditelja odmah ce netko dobiti kaznu i to bas veliku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Prodao sam biznis da bih postao admin,odustao bih od svega da pomognem igracima.
1. Vaše ime u RL:Omer
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord:Senty Masina#2573
6. Vaše Ingame ime: Senty Reyli
7. Vaš ID: 8691
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Dugo sam na ovom serveru imao sam dosta kazni kao pocenik,pa sam odlucio da promenim rp zivot i znati sva
pravila.Kad smo vec kod pravila znam mnogo pravila i generalna pravila 10/10 i znam kako sve treba funkcionirati.
2. Koje su vaše prednosti?
Uvek sam tu da pomognem igracu i potrudit cu se da sto brze odgovaram na pitanja kao admin.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Pa u glavnom kada je neka bas jaka RolePlay situacija,psovanje ili vredjanje roditelja odmah ce netko dobiti kaznu i to bas veliku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Prodao sam biznis da bih postao admin,odustao bih od svega da pomognem igracima.
Last edited: